0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

Compleet schuifdeursysteem

Schuifdeursystemen kunt u bij Glaskoning.nl bestellen voor lage groothandelprijzen. Dat maakt ons aanbod onder meer ook aantrekkelijk voor particulieren die wel de beste kwaliteit wensen, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. Bij ons kunt u altijd een schuifdeursysteem aanschaffen van de beste kwaliteit en voor de laagste groothandelprijs. Daarbij leveren wij met uitzondering van de Waddeneilanden in heel Nederland en zelfs in België. Belgische klanten die een bestelling geleverd willen krijgen, verzoeken wij via de e-mail contact op te nemen.

Glasschuifdeur glaskoning 2500 mm (inkortbaar) rvs geborsteld

complete glasschuifdeur systeem met deurgreep voor glasdikte 8 - 10 mm, RVS geborsteld. excl glas dit is zelf naar wens uit te zoeken.

€334,18 excl. BTW
Glasschuifdeur glaskoning
Glasschuifdeur systeem glaskoning
Glasschuifdeur glaskoning 2000 mm rvs geborsteld

Glasschuifdeur met moderne uitstraling voor glasdikte 8 - 10 mm, RVS geborsteld. excl glas dit is zelf uit te zoeken naar wens.

€329,86 excl. BTW
Glasschuifdeur glaskoning  rvs geborsteld
Glasschuifdeur systeem
Glasschuifdeur glaskoning 2000 mm rvs geborsteld

Glasschuifdeur met moderne uitstraling voor glasdikte 10 - 12 mm, RVS geborsteld. excl glas deze is naar wens uit te zoeken.

€297,41 excl. BTW
Glasschuifdeur rvs geborsteld glaskoning
Glasschuifdeur systeem glaskoning
Glasschuifdeur systeem, lengte 2500 mm soft close zelfsluitend

complete set zelfsluitend schuifdeur systeem met soft close voor glas 8-12 mm. excl glas dit is zelf uit te zoeken.

€675,94 excl. BTW
Glasschuifdeur systeem, lengte 2500 mm soft close zelfsluitend
Glasschuifdeur systeem glaskoning
Glasschuifdeur systeem glaskoning
Glasschuifdeur systeem, lengte 2000 mm Soft close zelfsluitend

Complete set zelf sluitend schuifdeur systeem met soft close voor glasdikte 8-12 mm. excl glas dit is zelf uit te zoeken.

€532,10 excl. BTW
glaskoning
Glasschuifdeur systeem glaskoning
Glasschuifdeur systeem glaskoning
Glasschuifdeur systeem, lengte 2000 mm rvs geborsteld

Compleet schuifdeur systeem rvs geborsteld voor 8-10 mm glas. excl glas deze is naar wens te kiezen.

€459,64 excl. BTW
Glasschuifdeur systeem, lengte 2000 mm   glaskoning
Glaskoning
glaskoning
Glasschuifdeur systeem, lengte 2000 mm Soft close

Compleet schuifdeur systeem zilver mat geanodiseerd met soft close voor 8 tot 12 mm glas. excl glas deze is naar wens uit te zoeken.

€319,04 excl. BTW
Glasschuifdeur systeem glaskoning
glaskoning
glaskoning
Glasschuifdeur systeem, lengte 2000 mm

Complete schuifdeur systeem zilver mat geanodiseerd zonder voor glasdikte 8 - 12 mm. excl glas deze is naar wens uit te zoeken.

€210,89 excl. BTW
Glasschuifdeur systeem glaskoning
Glasschuifdeur systeem glaskoning
Glasschuifdeur systeem glaskoning

Schuifdeursystemen in compleet pakket geleverd

Alle schuifdeursystemen die wij in ons aanbod beschikbaar hebben, worden in een compleet pakket geleverd. Wij hebben verschillende soorten systemen voor schuifdeuren beschikbaar, waarbij u de gelegenheid hebt om zelf het gewenste type glas uit te zoeken. De uitvoeringen variëren met betrekking tot de lengte, maar ook ten aanzien van het materiaal en toepassing. U kunt onder meer met de gewenste glasdikte rekening houden bij het maken van een keuze voor een schuifdeur systeem.

Er zijn bijvoorbeeld systemen die geschikt zijn voor een glasdikte van 8 tot 10 mm, maar ook voor een glasdikte van 10 tot 12 mm. Daarnaast zijn er ook nog schuifdeursystemen die over een speciale toepassing beschikken en daarmee over een soft close systeem beschikken met een zelfsluitende werking. Het is dan ook aan te raden om de opties te bekijken en te vergelijken. Op die manier kunt u namelijk tot de meest ideale keuze komen. Voor extra informatie kunt u bovendien gebruikmaken van de tekening die onder iedere afbeelding staat vermeld. U hoeft er alleen maar op te klikken om de tekening te zien te krijgen.Bestel simpel en betaal veilig online het ideale schuifdeursysteem

Bij Glaskoning.nl kunt u op elk gewenst moment een van de schuifdeursystemen online bestellen en op een veilige manier afrekenen. Wij hebben daarvoor het betaalsysteem iDeal beschikbaar. Bij uw bestelling kunt u uiteraard opgeven op welk adres de bezorging moet plaatsvinden. Uw order wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen, waarna u van ons bericht krijgt over de afleverdatum.

De datum van bezorging is afhankelijk van de fabriek. Hebt u een couponcode? Vergeet deze dan niet in te voeren om van een extra korting te profiteren. Glaskoning.nl heeft een overzicht met veelgestelde vragen beschikbaar op de website, maar mocht u een andere vraag hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen. Wij zijn telefonische bereikbaar via 0318 763 900 voor informatie en vragen. U kunt overigens een gebruikersaccount aanmaken om zo nog gemakkelijker uw bestelling te voltooien.

4.6 292 5 1
Online glas bestellen bij Glaskoning.nl
Verzending door heel Nederland*
Groothandel prijzen
Snel en eenvoudig bestellen
Gratis verzending

Veilig betalen met ideal

 

Achteraf betalen met

       

Welk glas past bij mij?