0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

Glazen schuifdeur

Glazen schuifdeuren in stijl

De glazen schuifdeuren staan garant voor een stijlvolle sfeer in het interieur.

De keuze voor glazen schuifdeuren kent meerdere voordelen. Het egale en strakke karakter is daar een voorbeeld van. Doordat de schuifdeur uit glas bestaat, wordt er veel licht gecreëerd en dat zorgt weer voor een ruimtelijk effect. De ruimte oogt groter en er ontstaat een meer natuurlijke afscheiding die veel transparantie biedt. U kunt bij uw bestelling de maten opgeven in hoogte en breedte om de schuifdeur perfect te laten passen. Ook kunt u met de dikte van het glas rekening houden.

Online glazen schuifdeuren bestellen

Het bestelproces van Glaskoning.nl is eenvoudig te volgen. U hoeft alleen maar een keuze tussen de opties te maken en de maten door te geven. Bij de glazen sponningdeuren kunt u optioneel ook de keuze maken voor een beslagset. In de beslagset zijn twee scharnieren opgenomen, een loopslot met of zonder cilindergat en een krukstel.

De beslagset die aansluit bij de glazen schuifdeuren kunnen in diverse materialen geleverd worden. Zo hebt u de keuze tussen RVS of aluminium. Voeg de beslagset toe aan de winkelwagen en ga verder met de vervolgstappen om uw bestelling definitief te maken. U kunt veilig afrekenen door van iDeal gebruik te maken. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u in het overzicht met veelgestelde vragen kijken of u daar het antwoord kunt vinden. Als dat niet het geval is, neem dan gerust telefonisch contact op via 0318 – 763900. Wij staan u graag te woord en voorzien u desgewenst van een passend advies.

Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
4.6 292 5 1