glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Rond glas

Glas is een prachtig materiaal waarmee ongelofelijk mooie effecten kunnen worden bereikt. Een van die creatieve ideeën is om een ronde glazen tafel te maken. Een ronde tafel stelt bijzondere eisen aan het gebruikte glas. Het glas moet dik genoeg zijn om niet te breken onder zware belasting, het glas moet sterk genoeg zijn om afschilferen te voorkomen en aan de randen mag het glas niet scherp zijn. Verder zijn er speciale glaseffecten, zoals gekleurd glas, een mat glas effect of een gekleurde onderkant die allemaal een bijzonder fraai resultaat kunnen geven.

Glas is zo veelzijdig en er is zoveel mogelijk met glas. Maar als het gaat om waar u dit glas kunt bestellen, dan is het antwoord heel eenvoudig: Glaskoning heeft precies het rond glas dat u zoekt.

Bekijk rond enkel glas
model_29

Bestel rond glas bij Glaskoning

Glaskoning is gespecialiseerd in het leveren van glas. Of het nu rond glas of glasplaten zijn, HR++ glas, dubbel of zelfs driedubbel gelaagd glas, bij Glaskoning vindt u wat u zoekt. U kunt uw glas online bestellen en het kosteloos laten verzenden. Zelf ophalen kan natuurlijk ook bij een vestiging bij u in de buurt. U zult wel denken, met zoveel soorten glas en met die service, zal het glas wel duur zijn. Maar niets is minder waar. Omdat Glaskoning de glashandel omzeilt en het glas direct van de producent betrekt kan Glaskoning al deze soorten glas voor een scherpe prijs aanbieden,

Bekijk rond isolatieglas

Zoekt u rond glas voor een tafel, een spiegel of voor een andere toepassing? Bestel uw glas online bij Glaskoning. Of u nu transparant glas, mat glas, gekleurd glas of glas voorzien van een gekleurde onderkant wilt, het is mogelijk bij Glaskoning. Wilt u pp geslepen glas of facet geslepen glas? U vult gewoon het online bestelformulier in en het komt goed. Heeft u meer vragen over het bestellen van glas? Raadpleeg de veel gestelde vragen of bel met 0318 763 900 met uw vragen over glas. Het maakt niet uit of u professioneel bezig bent met glas als glaszetter of zzp’er of dat u een klussende particulier met vragen bent, we staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om uw online bestelling te ontvangen.