glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Levertijden en bezorgen

Wij bezorgen door heel Nederland met uitzondering van onderstaande postcodegebieden:

Waddeneilanden
1700
8800
9100

Levertijd 
Door maatregelen vanwege het coronavirus en het grote aantal bestellingen dat wij op dit moment moeten verwerken, merken wij dat bij onze leveranciers en onszelf de druk om op tijd het glas te leveren toeneemt. Dit heeft helaas invloed op de levertijden. Deze kunnen oplopen tot 14 werkdagen bovenop de normale levertijden. Onze excuses voor het ongemak.

ProductLevertijd
Glastoebehoren zoals kit, band en blokjes1-2 werkdagen
Enkel glas (float), gelaagd glas 33/2 & 44/2, enkel figuurglas5-12 werkdagen
Gelaagd glas dikker dan 44/210-15 werkdagen
Spiegels10-15 werkdagen
Draadglas10-15 werkdagen
Schuifloketten met enkel of gelaagd glas10-15 werkdagen
Isolatieglas (dubbel glas) en triple glas12-21 werkdagen
Geluidswerend glas12-25 werkdagen
Gehard- & diamantglas (oa wanden en deuren)15-25 werkdagen
Beloopbare vloeren15-25 werkdagen
Glazen keukenachterwanden20-25 werkdagen
Glas in lood20-30 werkdagen
Conforglace20-30 werkdagen
Brandwerend glas30-40 werkdagen
PP-slijpen2-5 werkdagen bovenop de aangegeven levertijd
Roeden en wienersprossen7 werkdagen extra op de aangegeven levertijd

Let op! De levertijd is een tijdsindicatie en afhankelijk van het soort product. Hoewel wij ons best doen de levertijd zo kort mogelijk te houden, vergt glas op maat enige productietijd. Ook het transport is bewerkelijk en vaak door diverse omstandigheden aan wijzigingen onderhevig. Wij raden u aan geen derden te regelen voor bijvoorbeeld plaatsing van het glas, op de gecommuniceerde leverdatum zelf. Dit om problemen bij vertraging te voorkomen. 

U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling zo spoedig mogelijk een mail met de leverdatum van uw product(en) met een tijdsblok van 2 uur waarin het product wordt geleverd. 

Verzendkosten
Bij Glaskoning betaalt u geen verzendkosten. Ook is onze prijs per m2 altijd laag. Als u ervoor kiest uw glas af te halen, verminderen wij de prijs ook nog eens met €7,50 inclusief BTW. Wij rekenen per bestelling wel eenmalig een bedrag van €30,25 inclusief BTW aan orderkosten. 

Waarom betaal ik per bestelling orderkosten?
U betaalt per bestelling eenmalig een bedrag van €30,25 inclusief BTW orderkosten. Hierdoor kunnen wij onze m2 prijs altijd laag houden. Dit is met name voor grote orders voordelig. Wij hebben er daarentegen voor gekozen geen verzendkosten te rekenen. Ook niet op de kleine orders. 

België?
Glaskoning bezorgt ook in België. Indien u uw bestelling bezorgd wilt hebben in België, vragen wij u om een mail te sturen naar: info@glaskoning.be of kijk op onze website www.glaskoning.be.

U kunt uw bestelling afhalen op de volgende locaties. De exacte afhaaladressen worden u toegestuurd als u uw bestelling heeft geplaatst. Door het glas af te halen bespaart u geld. Als u ervoor kiest uw glas af te halen, verminderen wij de prijs met € 7,50 incl. BTW.  

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Almelo
 • Emmen

De openingstijden van de afhaallocaties zijn
ma-do   9:00-12:00 uur en 13:00-16:00 uur
vrijdag  9:00-12:00 uur en 13:00-14:30 uur

Belangrijk bij het ophalen:

 • U dient zich te melden bij de receptie van de afhaallocatie met het ordernummer. Deze staat in de bevestigingsmail van uw bestelling. Het is niet toegestaan zonder toestemming of begeleiding de productiehal van de afhaallocaties te betreden.
 • U dient zich te houden aan de veiligheidsregels op de locatie. Aanwijzingen van het personeel dienen strikt opgevolgd te worden.
 • Bij het niet opvolgen van de veiligheidsvoorschriften kan u de toegang van de afhaallocatie geweigerd worden.
 • Bij bedreigend of niet sociaal gedrag kan u eveneens de toegang geweigerd worden tot de afhaallocatie.  
 • Neem geen kleine kinderen mee naar de afhaallocaties i.v.m. de veiligheid.
 • Kleding met lange mouwen, een broek met lange pijpen en dichte schoenen zijn verplicht voor uw eigen veiligheid. Eventueel kan in overleg met de medewerkers een veiligheidsbril en veiligheidshandschoenen ter beschikking worden gesteld. Deze moeten weer retour.
 • Het personeel van de afhaallocatie is in principe niet bevoegd u te helpen om het glaswerk in uw vervoersmiddel te plaatsen. Er kan in overleg hulp geboden worden. De verantwoordelijkheid voor eventuele beschadigingen zijn daarbij altijd voor u zelf.
 • Bedenk van tevoren goed hoe u het glaswerk gaat vervoeren. U dient zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen om het glaswerk in te pakken of te vervoeren.
 • Wanneer het personeel op de afhaallocatie uw manier van vervoeren niet veilig vindt, kan het u geweigerd worden om het glas mee te nemen.
 • Bij weigering dient u aan alle voorschriften te voldoen om alsnog uw glaswerk mee te kunnen krijgen.  

Klik hier voor alle veelgestelde vragen