glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Veiligheidsglas

Wanneer u thuis over kostbare spullen beschikt of wanneer u simpelweg zeker wilt zijn van de veiligheid binnenin uw huis, is het raadzaam om veiligheidsglas aan te schaffen. Veiligheidsglas – ook wel gelaagd glas genoemd – bestaat uit minstens twee lagen glas die met elkaar verbonden zijn door middel van een folie. Zoals de naam het al aangeeft is dit type glas bijzonder veilig en daarnaast ook erg sterk én kogelwerend.

Bekijk gelaagd veiligheidsglas

Wanneer een ongewenst persoon uw huis probeert binnen te komen, zijn ramen vaak de makkelijkste entree; een grote steen of fikse tik is al voldoende. Het grootste voordeel van veiligheidsglas is dan ook dat deze ervoor zorgen dat inbrekers uw huis een stuk lastiger binnen kunnen komen. Daarnaast is dit type glas ook een stuk veiliger voor eventuele ongelukken in huis; wanneer uw kind in al zijn of haar enthousiasme tijdens het spelen door een ruit valt, houdt het folie de verschillende lagen glas bij elkaar zodat er geen scherpe stukken op de grond terecht komen.

bekijk gehardglas

Veiligheidsglas wordt steeds vaker toegepast. Ramen, deuren, schuifpuien en trapleuningen; u kunt het zo gek nog niet bedenken of het is van veiligheidsglas. Met name wanneer het glas tot aan de grond komt, is het zeker aan te raden om hier iets stevigs voor te gebruiken. Het is dus niet alleen verstandig voor wanneer u graag van buitenaf extra bescherming wilt hebben, ook voor de veiligheid binnenshuis is het zeker een goede optie. Al helemaal met jonge kinderen die nog wel eens dwars door de glazen schuifpui proberen te lopen. Al met al is dit sterke en veilige glas voor alle huishoudens aan te raden.