glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Duco ventilatieroosters

Naast de standaard roosters (DucoTon 10 en DuciLine) heeft u ook de optie de roosters zelfregelend (ZR) of geluiddempend (GlasMax te bestellen. Ook is er een optie voor schuiframen, deze roosters (DucoFlat) zijn vlak waardoor deze voor of achter het glaspaneel kan wegschuiven.

De hoogte van de ventilatieroosters is standaard 80 mm. U voert alleen de breedte in. MInimaal te bestellen afmeting: 200 mm. Maximaal te bestellen afmeting: 2500 mm.

Roosters met RAL kleur of Bi-color > gewenste RAL kleuren invoeren in opmerkingenveld in winkelmandje. 

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Kies hier uw Duco ventilatierooster
Geef hier de breedte van uw ventilatierooster op
De hoogte van de roosters zijn standaard 80 mm. Let op: u bestelt deze roosters niet tegelijk in combinatie met glas, dus wij doen geen berekening voor de juiste afmeting van het glas voor u.
mm
Kies de breedte van uw glasgoot
Stangbediening rooster

Met een stangbediening kunnen ventilatieroosters op moeilijke plekken makkelijker bediend worden. De stang heeft standaard een lengte van 750 mm.

U-rubber rooster
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Een ventilatierooster is een klein rooster dat in een raam wordt geplaatst om de luchtcirculatie aanzienlijk te verbeteren. Het DUCO ventilatierooster is een plek waar lucht door kan stromen, wat betekent dat er minder kans is op condensatie en schimmel. Bovendien houdt het rooster de lucht in circulatie, waardoor er geen ongezonde lucht in de ruimte blijft hangen. Het is ook een goede manier om tocht tegen te gaan.

Via de webwinkel van Glaskoning bestel je eenvoudig en snel DUCO ventilatieroosters. Ook de verschillende montage benodigdheden kan je bestellen via onze website. Bestel je een ventilatierooster samen met een raam? Dan hoef je zelf geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van je glas met betrekking tot het rooster. Wij berekenen zelf, aan de hand van het rooster dat je gekozen hebt, het juiste formaat van je glas.

Wens je eerst meer informatie voor je een ventilatierooster bestelt? Dan kan je Glaskoning bereiken per mail (via info@glaskoning.be) of via telefoon (via +31 318 76 39 00).