glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Specialisaties

In deze categorie vindt u alle soorten specialisaties. U bestelt zeer eenvoudig en snel met onze productconfiguraties. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag! 

Beloopbaar glas
Conforglace voor stalen kozijnen
Glas in lood
Monumentenglas
Schuifloketten
Tafelbladen
Voorzetramen
Keuken achterwanden
Whiteboards
Hardglazen klepramen
Vijverbeglazing
Windschermen
Balustrades
Serreglas

Onze specialisaties zijn speciaal ontworpen voor specifieke toepassingen. Het glas voor de specialisaties is vaak opgebouwd uit dubbel glas, isolatieglas, veiligheidsglas of floatglas. Neem een kijkje in al onze specialisaties en laat u verrassen door de vele mogelijkheden en toepassingen.

Beloopbaar glas
Beloopbaar glas is geschikt voor situaties waarbij hoge draagkracht vereist is. Zoals de term al doet vermoeden is het veilig om over dit type glas heen te lopen. Beloopbaar glas wordt, afhankelijk van de toepassing, in verschillende diktes geproduceerd.

Conforglace voor stalen kozijnen
Het conforglace systeem wordt toegepast voor het plaatsen van dubbel glas in bestaande deuren en kozijnen van diverse materialen. Er is geen aanpassing aan het kozijn voor nodig.

Glas in lood
Bij Glaskoning kunt u nieuw glas in lood laten produceren. Hierbij kunt u zelf een ontwerp kiezen en de kleur bepalen. Glas in lood komt veel voor in kerken en andere historische panden, maar u kunt ook voor een modern ontwerp gaan.

Monumentenglas
Als u het glas van een monumentaal pand wilt vervangen, kunt u kiezen voor monumentenglas. Monumentenglas wordt in enkel of dubbel glas geproduceerd. Ook het enkele monumentenglas biedt isolatie en is daarom vaak een verbetering op het eerder geplaatste glas.

Glazen schuifloketten
Een glazen schuifloket ziet u vaak bij balies en recepties van bedrijven of kantoren. De naam zegt het al, het is een glasplaat met een speciale omranding waardoor u het glas kunt schuiven. Een afsluitbaar loket inclusief of exclusief slot behoort ook tot de mogelijkheden.

Glazen tafelbladen
Een glazen tafelblad kan worden ingezet om uw tafel te beschermen tegen krassen en vuil, of u kunt kiezen voor een tafel geheel van glas. De glazen tafelbladen van Glaskoning zijn uitermate sterk en veilig.

Glazen voorzetramen
Als dubbel glas plaatsen niet mogelijk is biedt een glazen voorzetraam de oplossing. Een voorzetraam kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Het huidige kozijn blijft intact, maar het warmteverlies wordt sterk verminderd.

Glazen keuken achterwanden
Een keukenachterwand van glas beschermt de muur achter uw keuken tegen vuil en hitte. Het kiezen voor een keuken achterwand van glas is voordelig in vele opties. Het is onder andere makkelijk af te nemen en onderhoudsvriendelijk. 

Glazen whiteboards
Een whiteboard van glas is erg praktisch om aantekeningen op te maken en ideeën real time te delen. Glas is een uitstekende materiaalkeuze, want het is sterk, makkelijk af te nemen en heeft een moderne en frisse uitstraling.

Hardglazen klepramen
Een klepraam van gehard glas kan inclusief raamuitzetter worden geleverd. Zo kunt u het raam vastzetten op de gewenste kier. Ook is een klepraam inclusief slot mogelijk om inbrekers te weren.

Vijverbeglazing
Vijverbeglazing is bestand tegen hoge waterdruk en mede daarom geschikt voor uw vijver. Door voor vijverbeglazing te kiezen kunt u uw vissen bewonderen. 

Glazen windschermen en afscheidingen
Met een windscherm en/of afscheiding van glas kunt u onbelemmerd genieten van het uitzicht. U loopt niet het gevaar te vallen en wind wordt tegengehouden. Zo kunt u langer genieten van de ook wat frisse, maar zonnige dagen.

Glazen balustrade
Een balustrade van glas is perfect voor uw dakterras of balkon. Het biedt veiligheid doordat u niet kunt vallen, terwijl u beschermd bent tegen de wind. Het mooie uitzicht blijft onveranderd.

Serreglas
Glas voor een serre, veranda, aanbouw of lichtstraat is ook te bestellen bij Glaskoning. Door een verlenging van uw woon- of eetkamer van glas te bouwen haalt u buiten naar binnen en andersom. Zo bent u meer in verbinding met de natuur en geniet u van het extra zonlicht en de warmte.

Nadat u een bestelling hebt geplaatst bij ons en het glas door onze producent is gefabriceerd is het tijd voor de levering. Wij kunnen u garanderen dat wij altijd ons best doen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Natuurlijk ook veilig en nauwkeurig uitgevoerd door onze deskundige bezorgers. Ze hebben veel ervaring met het leveren van deze breekbare materialen.

Het transport is bewerkelijk en door omstandigheden aan wijziging onderhevig. Om deze reden adviseren wij geen derde partij, alvorens de bestelling in ontvangst te hebben genomen, in te schakelen. Van de geplande leverdag kan soms afgeweken worden. Een week voor de levering ontvangt u een exacte leverdatum. Als u opgeeft uw bestelling eigenhandig op te halen zal er een datum gecommuniceerd worden vanaf wanneer u langs kunt komen.

De levertijd kan verschillen per specialisatie. Daarnaast is de levertijd vermeld bij de diverse specialisaties altijd ter indicatie. De gecommuniceerde levertijd wordt te allen tijde nagestreefd, maar het produceren van op maat gemaakt glas kost tijd. Wij hopen op uw begrip. De actuele levertijden vindt u op deze pagina.