glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Glazen windschermen en afscheidingen

Glaskoning levert gehard blank, mat, brons of grijs glas of draadglas in 6 of 8 mm voor veilige afscheidingen. De glazen windschermen zijn altijd rondom geslepen om de scherpe randen te verwijderen. Bestel direct RVS glasklemmen mee.

LEVERTIJD: 15 - 25 werkdagen. 
LET OP: Momenteel een VERTRAGING VAN 7-14 WERKDAGEN bovenop de aangegeven levertijd. Onze excuses!

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

U heeft de keuze uit draadglas (transparant Brute draadglas of spiegeldraadglas), gekleurd glas (grijs of brons), SATIJN (matglas) of gewoon blank glas. 

Geef hier de maat van uw glas op
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
Heeft u een afwijkend model?
Wilt u bevestigingsmateriaal bestellen?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Bestel direct de bevestigingsmaterialen mee. De standaard RVS glasklemmen zijn stijlvol en in elke situatie toepasbaar. De glasklemmen worden standaard per 4 stuks geleverd.

Bij Glaskoning kunt u windschermen en balustrades van glas in afwijkende modellen bestellen. In het bestelproces kiest u het gewenste model en geeft u de maten in. Houdt u er rekening mee dat de modellen met een buitenaanzicht getekend zijn. Wij zorgen ervoor dat het afwijkende model ook perfect voor u wordt geproduceerd.

Gehard glas is veiligheidsglas. Door middel van een speciaal productieproces, van extreme verhitting en snelle afkoeling, is het glas extra hard gemaakt om snel breken te voorkomen. Als het toch breekt, zal het uiteenvallen in heel veel kleine stukjes, hierdoor kunnen er geen diepe wonden ontstaan. Ook zijn de vele stukken minder scherp dan bij gewoon glas. Hiermee verkleint de kans op verwonding ook.

Het bestellen van glas voor windschermen en balustrades bestellen is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste soort en dikte en voer de breedte en de hoogte voer in millimeters in. De levertijd van glas voor windschermen en balustrades enkel glas is tussen de 15 - 25 werkdagen. Let op: Momenteel een vertraging van 7 werkdagen bovenop de aangegeven levertijd. Ook is het mogelijk om uw glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.