glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Glazen windschermen en afscheidingen

Glaskoning levert gehard blank, mat, brons of grijs glas of draadglas in 6 of 8 mm voor veilige afscheidingen. De glazen windschermen zijn altijd rondom geslepen om de scherpe randen te verwijderen. Bestel direct RVS glasklemmen mee.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Rand afwerking

Wat is 'PP slijpen'?

Als glas wordt gesneden, ontstaan er scherpe randen. De snijrand kan worden bewerkt zodat deze minder scherp en dus veiliger is. PP slijpen betekent dat aan de snijrand de onder- en bovenrand onder een hoek van 45 graden worden geslepen om de scherpe randen te verwijderen. De gehele bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten. Als laatste gaat het glas in een was- en droogmachine.

Wij adviseren bij windschermen altijd een rand afwerking te selecteren, zodat de randen niet scherp zijn en mooi zijn afgewerkt. Wij hebben deze optie op deze pagina standaard aan staan zodat u het niet kunt vergeten.
Geef hier de maat van uw glas op
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Heeft u een afwijkend model?
mm
Ander model selecteren
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
Ander model selecteren
Ander model selecteren
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
Wilt u bevestigingsmateriaal bestellen?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Glazen windschermen en afscheidingen zijn beschikbaar bij Glaskoning. Een bestelling plaatsen is dankzij ons eenvoudige proces snel geregeld. Daarbij rekent u de laagste prijs af. U geeft de specificaties op die u wenst voor uw glazen windschermen en afscheidingen, waaronder de maten en aantal stuks. Voordat u uw bestelling ontvangt wordt het glas geproduceerd op maat. Aangezien het op aanvraag gebeurt duurt het tussen de 25 en 40 werkdagen tot u het in huis hebt. Een andere mogelijkheid is uw bestelling zelf ophalen in Arnhem. Dit kan binnen 4 weken nadat u van ons bericht hebt gekregen dat uw bestelling gereed is. Mist u nog informatie? Neem dan hier een kijkje. Als u verder vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via onze klantenservice.

Een glazen windscherm of afscheiding is een wand van glas om toe te passen op een terras of veranda om een afkadering te maken. Op deze manier is het ook als het nog fris is, maar wel zonnig, mogelijk om buiten te zitten. Dit windscherm of afscheiding wordt gemaakt van gehard glas, waardoor het erg sterk en veilig is. Gehard glas is letsel beperkend. 

RVS glasklemmen voor glazen windschermen en afscheidingen

Wilt u glazen windschermen en/of afscheidingen bestellen? Bestel dan direct de bevestigingsmaterialen mee. De standaard RVS glasklemmen zijn stijlvol en in elke situatie toepasbaar. De glasklemmen worden standaard per 4 stuks geleverd. De glasklemmen maken het mogelijk de glazen windschermen en afscheidingen eenvoudig te monteren op de gewenste bestemming.

Bij Glaskoning kunt u windschermen en afscheidingen van glas in afwijkende modellen verkrijgen. Kies het gewenste model uit de modellen die met een buitenaanzicht zijn getoond. Elke toepassing is nu haalbaar. Zit het model dat u zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op en wij helpen u met de mogelijkheden.

U kunt bij Glaskoning kiezen uit spiegeldraadglas, gehard glas en gehard/gelaagd glas. Het draadglas is standaard 6 millimeter dik. 

Spiegeldraadglas is zo transparant als standaardglas doordat het dubbelzijdig is gepolijst. Het gehard glas is in 6 en 8 millimeter dik verkrijgbaar en in de kleuren blank, brons, grijs en satijn. Gehard gelaagd glas bieden wij aan in 44/2 en 55/2. Gehard gelaagd glas is een combinatie van gehard glas en gelaagd glas. Gehard glas heeft de eigenschap dat het extreem sterk is. Ook zal het in kleine scherven breken als het toch kapot gaat. Gelaagd glas is opgebouwd uit twee of meer lagen glas met een laag folie tussen de lagen in. Bij een breuk zullen de glasscherven blijven hangen in de sterke folie. Beide glassoorten vallen onder veiligheidsglas. Dit betekent dat kans op letsel wordt teruggedrongen.  PP slijpen houdt in dat de scherpe randen worden verwijderd door ze schuin af te polijsten. 

U kunt zowel voor gehard als gelaagd glas kiezen voor uw glazen windscherm of afscheiding. 

Door het toepassen van een glazen windscherm of afscheiding kunt u heerlijk beschut buiten zitten. Doordat u kiest voor een windscherm of afscheiding van glas is er wel nog voldoende lichtinval. Uit de wind, maar het scherm laat de zon door. Zonder dat het uitzicht verloren gaat, want u kijkt gemakkelijk door het heldere glas heen. De mooie natuur, voorbijgangers of uw prachtige tuin kunt u blijven bewonderen terwijl u geniet van de voordelen van een glazen windscherm of afscheiding!

Onze glazen windschermen en afscheidingen zijn vervaardigd van gehard of gelaagd glas. Ze kunnen dus tegen een stootje. Ook is het vele malen veiliger dan standaard glas. Gehard en gelaagd glas valt namelijk onder veiligheidsglas. Veiligheidsglas heeft de eigenschap dat het persoonlijk letsel voorkomt. De duurzaamheid ziet u ook terug in dat de schermen lang mee gaan. Ze zijn beschermd tegen weersomstandigheden. 

Zo kunt u comfortabel genieten van uw tuin of terras. Door een glazen afscheiding kunt u namelijk langer aangenaam in de zon zitten! U creëert de perfecte omstandigheden om lekker buiten te zitten.

Toepassingen glazen windschermen en afscheidingen

De glazen windschermen en afscheidingen van Glaskoning zijn geschikt voor stations, horeca terrassen en bedrijfstuinen. Maar ook dichtbij huis, zoals in uw tuin, op het terras, vlonder of veranda. Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de afmetingen. Waar u ook voor kiest, een glazen windscherm of afscheiding oogt luxe en modern. U kunt het helemaal naar uw wens aanpakken voor een stijlvol design.

Voor dakterrassen en balkons verwijzen wij u graag door naar onze glazen balustrades. Vanwege de hoogte gelden hier strengere veiligheidsvoorschriften voor.

Bent u niet zeker over de situatie die u in gedachte heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u graag en denken met u mee! 

 

Orderkosten glazen windschermen en afscheidingen

Bij Glaskoning betaalt u geen verzendkosten. In plaats daarvan brengen wij een bedrag van €33,28 inclusief BTW in rekening voor orderkosten. Deze eenmalige kosten maken het voor ons mogelijk de prijzen laag te houden. Met name bij grote orders zal dit u veel voordeel opleveren.

Glazen windschermen en afscheidingen bestellen in België

Naast bezorgen in Nederland behoort levering in België ook tot de mogelijkheden. Als u uw order graag in België geleverd wilt hebben neemt u contact met ons op. Dit kan via info@glaskoning.be. U kunt er ook voor kiezen via de Belgische site te bestellen www.glaskoning.be.