glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Eenvoudig glazen deuren en wanden online bestellen

Eenvoudig glazen deuren of wanden bestellen? Dan bent u bij Glaskoning aan het juiste adres! Gaat u uw nieuwe glazen deur of wand bestellen bij Glaskoning, dan kiest u voor de beste kwaliteit en service. Bij Glaskoning betaalt u namelijk altijd de voordeligste prijs, dit heeft te maken met onze directe samenwerking met onze groothandels.  

Stel uw deur of wand helemaal zelf samen op de website en laat ons prijs meteen voor u uitrekenen. Zo maakt uw interieur een stuk fraaier met een mooie deur van glas uit ons assortiment. Ook hebben we een breed assortiment douchedeuren en wanden. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u professioneel advies? Dan staan onze specialisten graag voor u klaar. Neem contact met ons op en informeer naar passende mogelijkheden voor uw nieuwe deur of glazen wand.  

Via het onderstaande overzicht met doorverwijzing komt u direct uit op onze productpagina’s waar u alle specificaties per product treft. 

Glazen douchedeuren op maat
Glazen douchedeuren compleet
Glazen binnendeur op maat
Glazen douchewanden op maat
Glazen wanden interieur op maat
Douchecabine sets
Complete douche opstellingen inclusief montage

Glazen douchedeuren op maat

Een glazen douchedeur is perfect geschikt voor elke badkamer. Daarom bestelt u bij Glaskoning altijd een deur op maat. De maat van uw deur kunt u zelf opmeten en aan ons doorgeven, maar u kunt ook gebruikmaken van onze handige inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan komt een van onze ervaren medewerkers de glazen deur bij u thuis inmeten. Via deze route weet u zeker dat de deur altijd precies past en komt u bij de installatie niet voor vervelende verrassingen te staan.

Glazen douchedeuren compleet 

U kunt kiezen uit maar liefst 9 verschillende maten glazen douchedeuren. Deze stijlvolle douchedeuren worden altijd standaard in veiligheidsglas geleverd. Deze deuren zijn allemaal voorzien van kwalitatief hoogwaardige scharnieren en deurknoppen.

Glazen binnendeuren op maat

Glaskoning levert deze glazen binnendeuren standaard in gehard glas. U heeft keuze uit verschillende diktes en kunt u kiezen uit diverse soorten glas. Bekijk alle informatie op de productpagina. 

Glazen douchewanden op maat

Bent u op zoek naar een glazen douchewand? Een van de belangrijkste onderdelen van een inloopdouche is de douchewand. Een glazen douchewand houdt water en warmte in de douche, zodat u optimaal kunt genieten. De uitstraling van uw douche met een wand bepaalt u helemaal zelf. Glaskoning.nl heeft namelijk een groot aanbod douchewanden in diverse afwerkingen en kleuren. 

Glazen wanden interieur op maat

Licht, materialen, kleuren en de indeling van de ruimte bepalen de beleving en sfeer. Met hoogwaardige producten en stijlvolle uitstraling creëren wij ruimtes in de meest uiteenlopende interieurs. Of u nu alleen en geconcentreerd wil werken of een woongedeelte wilt afsluiten; dankzij de glazen wanden van Glaskoning kunt u op een stijlvolle manier invulling geven aan de wensen van de verschillende gebruikers.

Glazen douchecabines complete set

Een complete douchecabine kopen? Deze douchecabines zijn voorzien van douchedeur, scharnieren, glasklemmen en een douchedeurknop. De kant en klare douchecabine kan dus meteen worden geïnstalleerd. Lekker makkelijk!

Complete douche opstellingen inclusief montage 

Bij onze prijzen zijn inmeten en montage inbegrepen, en dit geldt voor afmetingen tot een bepaalde maximale grootte. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, komen wij bij u thuis om de exacte maten op te nemen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de douche perfect past in uw badkamer.

Voorbeelden van hardglas in interieur, kantoor of badkamers 

Wilt u inspiratie en voorbeelden zien van de mogelijkheden van het gebruik van hardglas in badkamers en glazen wanden? Volg Glaskoning op Facebook. Zo krijgt u een indruk van de mogelijkheden en ziet u aan welke projecten Glaskoning heeft gewerkt.