glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Glazen wanden

Glaskoning levert glazen wanden op maat standaard in veiligheidsglas zoals gehard-, gelaagd- of gehard/gelaagd glas. Wij adviseren u graag over uw wand op maat en de bevestigingsmaterialen. Neem geheel vrijblijvend contact op voor informatie en prijzen. Voor glazen douchewanden klikt u hier.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Heeft u een afwijkend model?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Het bestellen van glazen wanden is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste soort en dikte en voer de breedte en de hoogte voer in millimeters in. De levertijd van glazen wanden is afhankelijk van het soort glas dat u kiest. Ook is het mogelijk om uw glas zelf af te halen bij ons in Arnhem. Meer informatie over bezorgen, afhalen en actuele levertijden vindt u hier.