glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Glazen whiteboards

De randen van het whiteboard bord zijn standaard pp geslepen. Bestel direct RVS bevestigingsset mee. Indien u deze erbij bestelt wordt uw whiteboard standaard voorzien van 4 gaten (rond 8 mm) in de hoeken (30/35 mm uit de hoek). De gaten van 8 mm zijn afgestemd op dit beslag. De whiteboards van Glaskoning zijn beschrijf- en uitwisbaar met alle reguliere (droog uitwisbare) whiteboard stiften. Bestel deze ook direct mee.  

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Kiest u 'RAL kleur naar keuze? Geef de RAL kleur van uw voorkeur door in het opmerkingenveld onder uw winkelwagen.
Geef hier de maat van uw glas op

In verband met de standaard dikte van 6 mm van de whiteboards, adviseren wij niet groter dan 1000 x 1500 mm te bestellen. Wilt u een whiteboard groter dan de genoemde afmeting, kan dat op aanvraag via info@glaskoning.nl of 0318 763900.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Accessoires
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

In verband met de standaard dikte van 6 mm van de whiteboards, adviseren wij niet groter dan 1000 x 1500 mm te bestellen. Wilt u een whiteboard groter dan de genoemde afmeting, kan dat op aanvraag via info@glaskoning.nl of 0318 763900.

Gehard glas is veiligheidsglas. Door middel van een speciaal productieproces, van extreme verhitting en snelle afkoeling, is het glas extra hard gemaakt om snel breken te voorkomen. Als het toch breekt, zal het uiteenvallen in heel veel kleine stukjes, hierdoor kunnen er geen diepe wonden ontstaan. Ook zijn de vele stukken minder scherp dan bij gewoon glas. Hiermee verkleint de kans op verwonding ook.

Het bestellen van een whiteboard van glas is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. U selecteert de juiste variant, de afmeting en het aantal stuks. Het is mogelijk om het glas zelf af te halen bij ons in Arnhem. Meer informatie over bezorgen en actuele levertijden vindt u hier.

Een whiteboard kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ons assortiment moderne innovatieve whiteboards passen in elk interieur. Het biedt een glad en gemakkelijk beschrijfbaar oppervlak voor jarenlang, zorgeloos gebruik.  

De glazen whiteboards van Glaskoning zijn beschrijf- en uitwisbaar met alle reguliere (droog uitwisbare) whiteboard stiften. De randen van het glazen whiteboard zijn standaard pp geslepen. Bestel meteen de RVS bevestigingsset mee. Als je deze erbij bestelt, wordt je whiteboard standaard voorzien van vier gaten (rond 8 mm) in de hoeken (30/35 mm uit de hoek);. De gaten van 8 mm zijn afgestemd op dit beslag. Je kan er ook optioneel whiteboard markers bij bestellen.

Een whiteboard heeft veel voordelen ten opzichte van een traditioneel krijtbord, zo heb je bijvoorbeeld geen last van rondvliegend stof in de ruimte waarin het zich bevindt, zien ze er professioneel uit en zijn ze eenvoudig proper te maken. 

Whiteboards zijn een uitstekend middel om ideeën uit te wisselen en te visualiseren. Ze zijn ook gemakkelijk te gebruiken en bieden een flexibele manier om informatie weer te geven. De glazen whiteboards van zijn ideaal voor vergaderingen, presentaties en trainingen. Ze helpen je bij het structureren van Glaskoning maken het makkelijker om complexe informatie overzichtelijk te maken. 

In het bedrijfsleven worden whiteboards vaak gebruikt voor brainstormsessies of presentaties. In het onderwijs worden whiteboards als leermiddel. Ze kunnen worden gebruikt om informatie weer te geven, instructies te geven of problemen te visualiseren. De glazen whiteboards kunnen ook thuis worden gebruikt, voor bijvoorbeeld boodschappenlijstjes of to-do lijstjes.