glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Glazen whiteboards

De whiteboards worden standaard voorzien van 4 gaten (rond 8 mm) in de hoeken (30 mm uit de hoek).
De randen van het bord zijn standaard pp geslepen. Bestel direct RVS bevestigingsset en whiteboard markers mee en uw whiteboard is direct klaar voor gebruik.

Een whiteboard van glas is strak en modern en hartstikke handig voor uw werk- of thuisomgeving. 

LEVERTIJDEN

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Accessoires
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Optioneel zijn de RVS afstand adapters die het whiteboard op 25 mm afstand van de wand houden. De gaten van 8 mm zijn afgestemd op dit beslag. Optioneel zijn ook de droog uitwisbare whiteboard markers in een set van 4 kleuren (zwart / groen / blauw / rood). Bestel beiden direct mee in het bestelproces.  

In verband met de standaard dikte van 6 mm van de whiteboards, adviseren wij niet groter dan 1000 x 1500 mm te bestellen. Wilt u een whiteboard groter dan de genoemde afmeting, kan dat op aanvraag via info@glaskoning.nl of 0318 763900.

Gehard glas is veiligheidsglas. Door middel van een speciaal productieproces, van extreme verhitting en snelle afkoeling, is het glas extra hard gemaakt om snel breken te voorkomen. Als het toch breekt, zal het uiteenvallen in heel veel kleine stukjes, hierdoor kunnen er geen diepe wonden ontstaan. Ook zijn de vele stukken minder scherp dan bij gewoon glas. Hiermee verkleint de kans op verwonding ook.

Het bestellen van een whiteboard van glas is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. U selecteert de juiste variant, de afmeting en het aantal stuks. De levertijd van glazen whiteboards is tussen de 15-25 werkdagen. Ook is het mogelijk om het glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.