glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Glazen binnendeuren op maat

Glaskoning levert glazen binnendeuren op maat standaard in gehard glas. U kunt kiezen uit 8,10 of 12 mm dikte en extra helder glas (diamantglas), maar ook uit Satinovo ‘melkglas’ en diverse andere soorten gekleurd- of figuurglas.

Voor voorbeelden van alle soorten figuurglas klik hier.
Voor voorbeelden van de soorten gekleurd glas klik hier.
Voor een voorbeeld van diamantglas klik hier.

Kies in het bestelsysteem eventueel een compleet scharnier- of schuifdeursysteem voor uw binnendeur. Neem geheel vrijblijvend contact op voor advies. 

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product en de opties onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Kies hier uw beslagset

Bekijk HIER de afbeeldingen en specificaties van de opties voor scharnier- en schuifdeursystemen voor glazen binnendeuren. 

LET OP: als u een systeem kiest voor een dubbele deur worden er niet automatisch ook twee glazen deuren voor uw besteld. Dit dient u zelf in te geven. 

Klik op de oranje 'i' voor een overzicht van de te kiezen scharnier- en schuifdeursystemen voor glazen binnendeuren. 
Kies hier uw deurgreep

Klik HIER voor de afbeeldingen en specificaties van de te kiezen deurgrepen. 

Klik op de oranje 'i' voor een overzicht van de te kiezen deurgrepen.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Het bestellen van glazen binnendeuren is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste soort en dikte en voer de breedte en de hoogte voer in millimeters in. Het is mogelijk om uw glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen, afhalen en actuele levertijden vindt u hier.