glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Glazen binnendeuren op maat

Glaskoning levert glazen binnendeuren op maat standaard in gehard glas. U kunt kiezen uit 8,10 of 12 mm dikte en extra helder glas (diamantglas), maar ook uit Satinovo ‘melkglas’ en diverse andere soorten gekleurd- of figuurglas.

Voor voorbeelden van alle soorten figuurglas klik hier.
Voor voorbeelden van de soorten gekleurd glas klik hier.
Voor een voorbeeld van diamantglas klik hier.

Wij adviseren u graag over uw binnendeur op maat en de keuze voor het juiste beslag. Neem geheel vrijblijvend contact op. LEVERTIJDEN

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Het bestellen van glazen binnendeuren is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste soort en dikte en voer de breedte en de hoogte voer in millimeters in. De levertijd van glazen binnendeuren is 15-25 werkdagen. Het is ook is het mogelijk om uw glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.