glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Glazen douchewanden op maat

Glaskoning levert glazen douchewanden op maat standaard in gehard glas. U kunt kiezen uit extra helder (diamantglas), maar ook uit diverse soorten gekleurd- of figuurglas. 

Voor voorbeelden van alle soorten figuurglas klik hier.
Voor voorbeelden van de soorten gekleurd glas klik hier.
Voor een voorbeeld van diamantglas klik hier.

Wij adviseren u graag over uw douchewand op maat. Neem geheel vrijblijvend contact op.

Lees meer
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Het bestellen van glazen douchewanden is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste soort en dikte en voer de breedte en de hoogte voer in millimeters in. De levertijd van glazen douchewanden is afhankelijk van het soort glas dat u kiest. Klik hier voor de levertijden per soort glas. Ook is het mogelijk om uw glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.

Bij Glaskoning kunt u ook douchewanden in afwijkende modellen bestellen. Kies in het bestelproces een afwijkend model en geef de maten in. Houdt u er rekening mee dat de modellen met een buitenaanzicht getekend zijn. Wij zorgen ervoor dat het afwijkende model ook perfect voor u wordt geproduceerd.