glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Schuifloketten

Glaskoning levert horizontale glazen schuifloketten met het duurzame, universele Supra beslagsysteem met een glasplaat van 6 mm en de keuze uit enkel float, gehard of gelaagd glas. In het bestelproces kunt u eventueel ook nog kiezen voor een afsluitbaar loket. Montage is snel en eenvoudig, zonder boren!

LEVERTIJD: 15-25 werkdagen.
LET OP: Momenteel een VERTRAGING VAN 7-14 WERKDAGEN bovenop de aangegeven levertijjd.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?

Gelaagd en gehad glas is veiligheidsglas. Gelaagd glas: 33/1 betekent 2 glasplaten van 3 mm dik met daartussen 1 laag folie.

Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
Dienen de schuifloketten afsluitbaar te zijn?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Het bestellen van schuifloketten is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. U selecteert de juiste variant en u voert de breedte en de hoogte in millimeters in. De levertijd van schuifloketten is tussen de 15-25 werkdagen. Het is ook mogelijk om uw glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.

Klik hier voor de inmeetinstructie van schuifloketten.

Glaskoning levert horizontale glazen schuifloketten met het universele Supra beslagsysteem. Dit systeem is geluidloos, licht, duurzaam en uitvoerig getest door de fabrikant Willach. Uit de test komt naar voren dat het systeem zelfs na tienduizenden schuifbewegingen in geen enkel opzicht tot slijtage heeft geleid.

1. Stoot- en stofdicht kunststofprofiel
Het raamprofiel van het Supra systeem maakt een gelijkmatige montage van glazen en schuifdeurprofielen mogelijk. Het stoot- en stofdicht kunststofprofiel vormt een ideale bufferzone tussen glas en metaal en zorgt voor stofdichtheid.

2. De Supra-loopwerktechniek
laat een belastbaarheid van tot 25 kg bij 2 loopwerken en tot 50 kg bij 4 loopwerken toe (resultaat van tests op de Willach-schuifdeur proefstand).

3De onverslijtbare flok
zorgt voor een langdurige en rustige loop en verhindert het “klapperen” van het glas.

4. Het Supra-raamprofiel
en de Supra-dubbele looprail maken optisch overtuigende oplossingen mogelijk. Met 2 toegevoegde componenten zijn verschillende omrandende raamconstructies mogelijk.

5. Snelle montage
Dubbelzijdige kleefband op Supra-looprails maken een snelle montage mogelijk zonder storende schroefgaten of –koppen.

6. Enkele looprail
en geleideprofiel voor een- of meerbaaninstallaties.