glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Glas in lood

Glaskoning levert glas in lood op aanvraag. Glas in lood kan worden toegepast in alle ramen en deuren, binnen en buiten. U kunt bij Glaskoning terecht voor allerlei vormen, soorten en kleuren (figuur) glas in lood. Er zijn ook glas in lood opties in isolatieglas te bestellen.

De prijzen zijn richtprijzen, gebaseerd op maximaal veertig vakjes in een rechthoekige vorm. Overleg met onze klantenservice voor uw ontwerp en soort glas en ontvang een offerte op maat. De offerte aanvraag kan soms enkele weken duren. 

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Glas in lood heeft een prachtige lichtinval en geeft een unieke sfeer aan uw huis, kerk of kantooromgeving en kan ook worden toegepast om inkijk te beperken. Glas in lood is geschikt voor ramen en deuren naar buiten toe, hiervoor is eventueel ook glas in lood gevat in isolatieglas beschikbaar. Omdat het ontwerp tussen twee glasplaten zit heeft u het comfort en de isolatiewaarden van normaal isolatieglas.

Binnen is het populair in tussendeuren, en en-suite deuren. Kies uit vier soorten glas: blank glas, figuurglas blank, figuurglas gekleurd, of Tisch kathedraal. 

Uitleg soorten glas:

  • Blank glas: Glas in lood met standaard blank float enkelglas
  • Figuurglas: Glas in lood met figuurglas
  • Gekleurd figuurglas: Glas in lood met gekleurd figuurglas zoals Antique grijs (meerdere soorten mogelijk)
  • Tisch Kathedraal: Glas in lood met ambachtelijk getrokken gekleurd Kathedraal glas

De prijzen op de website zijn richtprijzen, gebaseerd op maximaal veertig vakjes in een rechthoekige vorm. Er zijn echter diverse keuzes in soorten (figuur) glas en kleuren en geen ontwerp is hetzelfde. Voor overleg en een prijsberekening op maat kunt u contact opnemen met onze klantenservice: info@glaskoning.nl / 0318 763 900.

Het bestellen van glas in lood is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. LEVERTIJD: 40-55 werkdagen. 
Vanwege drukte bij onze leveranciers zijn de levertijden langer dan normaal. Onze excuses voor het ongemak. Ook is het mogelijk om het glas zelf af te halen in Arnhem. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.