0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

Brandwerend dubbel glas

Brandwerend dubbel glas

Brandwerend dubbel glas geeft zekerheid

en biedt extra veiligheid op het moment dat er brand uitbreekt. De beschermende factor geeft meer gelegenheid om op tijd een veilig heenkomen te zoeken als er brand in huis woedt. Uiteraard voldoet het glas aan de benodigde eisen om van een brandwerend karakter te kunnen spreken. De kwaliteit is bovendien belangrijk, want die bepaalt in welke mate er aan de eisen wordt voldaan.

De kosten van het brandwerend dubbel glas zijn onder meer afhankelijk van de tijd en mate waarin het product aan de eisen voldoet. De kwaliteit bepaalt namelijk onder meer hoe lang het glas bestendig is tegen hitte en vuur. Bij de keuze voor het glas met de brandwerende eigenschappen kan ook rekening gehouden worden met de eisen ten aanzien van de doorval veiligheid. Daarin biedt Glaskoning u namelijk de keuze. Dit type glas wordt in veel bedrijven al toegepast, maar ook particulieren kunnen op deze manier extra veiligheid in huis creëren.

Bestel online brandwerend dubbel glas

Het is heel simpel om online brandwerend dubbel glas te bestellen bij Glaskoning.nl. U kunt eerst een keuze maken tussen het isolatieglas dat doorval veilig is of niet doorval veilig is. Vervolgens kunt u de spouwbreedte selecteren om daarna de maten in de breedte en de hoogte in het aantal millimeters te vermelden. Als u alle gegevens hebt ingevuld, kunt u deze nog een keer controleren om vervolgens het glas aan de winkelwagen toe te voegen.

Het bestelproces wijst zich verder vanzelf en met een paar stappen hebt u online brandwerend glas besteld en afgerekend. Betalen kan ook gemakkelijk online doordat wij de betaaloptie iDeal aanbieden. Op het moment dat uw bestelling is verwerkt en geproduceerd door de fabriek ontvangt u informatie over de dag van levering. U kunt ons overigens telefonisch bereiken via 0318 – 763900 als er vragen zijn.

Brandvertragend glas in modellen online te bestellen

Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier brandvertragendglas in de meest voorkomende modellen bestellen. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past.
​Klik op het juiste model en vul de maatvoering in millimeters in en u ziet ook direct de toeslagen verwerkt in de prijs.

Welk type glas wilt u bestellen?
Kies hier de spouwbreedte
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
>> Kies een model
1 2 3 4 11 12 20 27 28 29 33 34 37 51 50 50 73 34 35
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
4.6 292 5 1