0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

4.6 292 5 1
  1. Home
  2. HR+++ Triple Glas
Glaskoning HR+++ Triple Glas

Hr+++ Triple Glas

hr+++ triple glas glaskoning
Hr+++ Triple Glas
Hr+++ Triple Glas

HR+++ triple glas voor optimale isolatie

HR+++ triple glas staat garant voor de beste isolatie in uw woning. Het driedubbele glas bestaat uit drie glasplaten met daartussen edelgas of stilstaande lucht. Dit type beglazing zorgt ervoor dat de warmte in huis wordt gehouden en kent sterk isolerende eigenschappen. Het driedubbele glas wordt vooral vaak gebruikt in woningen die erop gericht zijn om zo energiezuinig mogelijk te functioneren. Het gaat daarbij niet alleen om de energiezuinige manier van opwekken, maar ook om de energie zo lang mogelijk in de woning te houden.

Een investering in HR+++ triple glas wordt met het oog op het voorgaande dan ook vooral aangeraden als de woning ook voor de rest energiezuinig functioneert. In dat geval kan er namelijk optimaal geprofiteerd worden van het rendement. De energierekening kan dan fors omlaag gaan. Kenmerkend voor het driedubbele glas is dat het gewicht per vierkante meter ongeveer tien kilogram zwaarder is in vergelijking met dubbel glas. Dat betekent dat de sponning wel geschikt moet zijn om het gewicht te kunnen dragen. Bij nieuwbouwwoningen is dat vaak al het geval, maar voor bestaande woningen geldt veelal dat de sponningen standaard berekend zijn op dubbel glas.

In drie stappen HR+++ triple glas kopen

U hoeft maar drie stappen te volgen om HR+++ triple glas te kopen bij de Glaskoning. De eerste stap is een van de belangrijkste stappen, want daar maakt u de keuze voor het type glas, vult u de spouwbreedte en geeft u de maten aan. De volgende stap is de controlefase, waarna u in de derde stap de bestelling kunt afrekenen met iDeal. Het glas wordt door de fabriek ontwikkeld, waarna er een levering op het opgegeven adres of aan de afhaallocatie zal plaatsvinden.

Indien u vragen hebt over de aankoop van HR+++ triple glas of graag meer informatie wenst over de mogelijkheden die Glaskoning te bieden heeft, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0318 – 763 900.
 

HR+++ in modellen online te bestellen

Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier isolatieglas in de meest voorkomende modellen bestellen. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past.
​Klik op het juiste model en vul de maatvoering in millimeters in en u ziet ook direct de toeslagen verwerkt in de prijs.
Modellen zijn met een buitenaanzicht getekend, hier dient u rekening mee te houden.

Oppervlaktes en glasdiktes isolatieglas 

Opbouw 4-spouw -4 -spouw -4 tot 1,5 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 5-spouw -4 -spouw -4 tot 2,5 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -4 -spouw -5 tot 3,1 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -5 -spouw -6 tot 4,2 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -6 -spouw -6 tot 5,5 m2 glasoppervlakte

Opbouw 4-spouw -4 -spouw -33/1 tot 2,5 m2 glasoppervlakte
Opbouw 5-spouw -4 -spouw -33/1 tot 2,8 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -4 -spouw -33/1 tot 3,5 m2 glasoppervlakte
Opbouw 6-spouw -4 -spouw -44/2 tot 4,5 m2 glasoppervlakte

Opbouw 33/1-spouw -4 -spouw - 33/1 tot 4 m2 glasoppervlakte (zijde niet > 3100 mm)
​Opbouw 44/2-spouw- 6 -spouw -44/2 tot 5,5 m2

Bovenstaande samenstellingen adviseren wij als Glaskoning, Zelf gekozen afwijkingen hierin zijn op eigen verantwoordelijkheid.

Welk type glas wilt u bestellen?
Kies hier de spouwbreedte
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
>> Kies een model
1 2 3 4 11 12 20 27 28 29 33 34 37 51 50 50 73 34 35
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen
Hoeveel stuks wilt u bestellen?