0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten
4.6 292 5 1
  1. Home
  2. Tafelbladen
Tafelbladen

Glazen tafelbladen

glazen tafelbladen - ronde modellen
glazen tafelbladen op kleur
craquelle tafelbladen
RAL kleuren

Toepassingen van glazen tafelbladen

U kunt u bestaande tafelbladen van hout of metaal beschermen met een hardglazen topblad die rondom geslepen is. Het hardglas heeft het voordeel dat het een 5x sterker is dan normaal float glas en het kan goed tegen thermische invloeden zoals hete theeglazen of hete koffie kopjes.

Daarnaast kunt u ook glazen tafelbladen op zich nemen die in elke maat en kleur te fabriceren is die u wenst. De kleuren zijn door middel van een verflaag te creëren waardoor men een hoogglans tafelblad krijgt op kleur

Zelfdragende hard glazen tafelbladen zijn ook mogelijk in elke vorm en dikte die u wenst.

Wij adviseren u ten aller tijde de randen PP te slijpen zodat bij bijvoorbeeld schoonmaken het schoonmaakdoekje niet kapot gaat of dat u eventueel open kan halen aan scherpe randen.

 

Glas heeft een eigen kleur "groen" door de grondstoffen die benodigd zijn om glas te produceren, deze kan invloed hebben op de kleur van de tafelbladen. Om deze variant te vermijden bestaat er extra helder glas waarbij extra zuivere grondstoffen zijn gebruikt om eventuele verleuringen te voorkomen. Deze optie is in een foto duidelijk gemaakt. Hiermee dient u rekening te houden bij het kiezen van een eventuele kleur.

BELANGRIJK : Bij Colorglas dient u bij stap 3 bij het afronden van de bestelling de kleur op te geven in het tekstvak  “opmerkingen” 

 

Tafelbladen in modellen online te bestellen

Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier tafelbladen in de meest voorkomende modellen bestellen. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past.
​Klik op het juiste model en vul de maatvoering in millimeters in en u ziet ook direct de toeslagen verwerkt in de prijs.
Modellen zijn met een buitenaanzicht getekend, hier dient u rekening mee te houden.

Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
>> Kies een model
1 2 3 4 11 12 20 27 28 29 33 34 37 51 50 50 73 34 35
Wilt u uw glas met afgeronde hoeken?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?