glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Geluidswerend glas gelaagd

Dit speciale enkele, gelaagde isolatieglas bevat geluidswerende folie(s). De folie houdt trillingen tegen die door geluid veroorzaakt worden.

Glaskoning levert diverse soorten geluidswerend glas. Het is ook mogelijk geluidswerend glas in afwijkende modellen te bestellen. U bestelt het eenvoudig online bij Glaskoning, voor de laagste prijs! Glaskoning verkoopt ook geluidswerend isolatieglas.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
WELK TYPE GLAS WILT U BESTELLEN?

Klik hier voor een overzicht van de soorten geluidswerend isolatieglas en de bijbehorende eigenschappen.

Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Bekijk via de oranje 'i' hierboven een overzicht van alle soorten.
Geef hier de maat van uw glas op

Lees hier de inmeetinstructie of bekijk de video.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden. Kiest u een afwijkend model? De modellen zijn buitenaanzicht.
mm
mm
Heeft u een afwijkend model?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
  • STADIP SILENCE is gelaagd akoestisch veiligheidsglas dat een exceptioneel niveau aan geluidsisolatie of geluidwering biedt én tegelijkertijd de zekerheids- en veiligheidskenmerken van gelaagd glas heeft. De speciale akoestische PVB(A) folies hebben een geluid absorberende kern.

Klik hier voor een overzicht van alle soorten geluidswerend glas en de bijbehorende eigenschappen.

Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Het bestellen van geluidswerend glas is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. LEVERTIJD: 22-40 werkdagen
Vanwege drukte bij onze leveranciers zijn de levertijden langer dan normaal. Onze excuses voor het ongemak. Ook is het mogelijk om het glas zelf (sneller) af te halen bij ons in Arnhem. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.