glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Geluidswerend glas

Het speciale gelaagde glas bevat geluidswerende folie(s) en het isolatieglas nog eens een laag lucht of gas. De folie houdt trillingen tegen die door geluid veroorzaakt worden.

Glaskoning levert diverse soorten geluidswerend glas. Het is ook mogelijk geluidswerend glas in afwijkende modellen te bestellen. U bestelt het eenvoudig online bij Glaskoning, voor de laagste prijs!

LEVERTIJDEN

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm. Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
  • STADIP SILENCE is gelaagd akoestisch veiligheidsglas dat een exceptioneel niveau aan geluidsisolatie of geluidwering biedt én tegelijkertijd de zekerheids- en veiligheidskenmerken van gelaagd glas heeft. De speciale akoestische PVB(A) folies hebben een geluid absorberende kern.
  • CLIMAPLUS SILENCE Is isolatieglas waarvan één van de glasbladen, meestal de buitenruit, STADIP SILENCE is. Het is ontwikkeld met een hoog niveau aan akoestische isolatie, thermische isolatie en veiligheid om het binnencomfort te verbeteren en zo aangenaam mogelijk te maken.
  • CLIMAPLUS SILENCE is te combineren met de zonnewarmte werende eigenschap.
  • PHONIBEL isolatieglas: Twee glasbladen van uiteenlopende dikte.
  • Thermobel Phonibel S: Beglazing met een of twee bladen Stratobel gelaagd glas.
  • Thermobel Phonibel ST: Beglazing met een of twee bladen veiligheidsglas met akoestische PVB van het type Stratophone.

Klik hier voor een overzicht van de soorten geluidswerend isolatieglas en de bijbehorende eigenschappen.

Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Het bestellen van geluidswerend glas is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. De levertijd van geluidswerend glas is tussen de 12-25 werkdagen. Ook is het mogelijk om het glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.

Bij Glaskoning kunt u ook geluidswerend glas in afwijkende modellen bestellen. Kies in het bestelproces een afwijkend model en geef de maten in. Houdt u er rekening mee dat de modellen met een buitenaanzicht getekend zijn. Wij zorgen ervoor dat het afwijkende model ook perfect voor u wordt geproduceerd.