glaskoning-glas-balustrade-qrailing
ducoline
Gepubliceerd op 19 maart 2019

Innovaties ventilatieroosters Duco

Aluminium F1 geanodiseerd wordt Anodic Ral en Ducoline nu ook leverbaar in breedte 42, 48 en 52 mm

Glaskoning levert ventilatieroosters van Duco. Het assortiment ventilatieroosters van Duco type Ducoline is uitgebreid met glasgoot 42, 48 en 52 mm. Daarnaast zet Duco officieel de stap van Anodic Ral als alternatief op de Aluminium F1 geanodiseerde profielen.

De voordelen van Anodic Ral ten opzichte van Aluminium F1 geanodiseerd zijn onder andere:

-        Kleurvastheid, geen kleurverschillen tussen verschillende profielen

-        Hogere UV resistentie

-        Geen last van zichtbare extrusielijnen

-        Minder krasgevoelig

Het minieme kleurverschil zal in de praktijk nauwelijks opvallen en met de hierboven genoemde voordelen is dit een positieve ontwikkeling op het gebied van kwaliteit, prijsstabiliteit en milieu.

Tot eind december 2019 geldt er een overgangsperiode waarbij Aluminium F1 geanodiseerde uitvoering en de Anodic Ral geleverd worden tegen een gelijke prijsstelling. Na 1 januari 2020 zal Aluminium F1 geanodiseerd geleverd worden tegen de prijsstelling uit de Ral kleur. Lopende projecten met Aluminium F1 geanodiseerde roosters zullen uiteraard in deze kleur worden uitgeleverd tot einde project.

Duco ventilatieroosters bij Glaskoning

Duco heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke luchttoevoerroosters voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor elke bouwsituatie -plaatsing op glas, tussenregel (kalfplaatsing), op het kozijn of als compacte kalf- heeft Duco een geschikt type rooster. De ventilatieroosters bestelt u eenvoudig mee in het bestelproces.