0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

4.6 292 5 1
  1. Home
  2. Isolatieglas
Isolatieglas

Standaard isolatieglas

isolatieglas met roeden
isolatieglas met roeden
Standaard isolatieglas

Isolatieglas voor optimaal rendement

Isolatieglas in woningen levert een optimaal rendement. Dubbel glas voldoet aan de normen van deze tijd en voorkomt een onnodig hogere energierekening. De investering in glas met isolerende eigenschappen is het geld meer dan waard en dat merkt u meteen aan de volgende eindafrekening voor de energiekosten. Die zal namelijk lager uitvallen. Op het moment dat uw kozijnen en ramen aan vervanging toe zijn, is het zeker aan te raden om voor isolatieglas te kiezen. Er zijn verschillende soorten isolerende beglazing, waarbij de isolatiewaarden uiteenlopen. Bij de keuze voor dit type beglazing is het door de sterk isolerende eigenschappen aan te raden om de woning goed te ventileren. Dat kan onder meer door boven het glas een ventilatierooster te plaatsen. Met het goed ventileren van het huis wordt grotendeels voorkomen dat er zich condensvorming voordoet op het dubbel glas. Overigens bieden wij naast de standaard isolatiebeglazing ook nog andere vormen aan, zoals HR++ en figuurglas.

Isolatieglas eenvoudig online te bestellen

Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier isolatieglas bestellen. Ook glastoebehoren kunnen desgewenst in één keer erbij worden besteld met keuze uit benodigdheden als kit, glaslatjes en glasreiniger. Het standaard glas met isolerende eigenschappen is in verschillende maten te bestellen, waarbij uiteraard rekening gehouden kan worden met de spouwbreedte. Bij het standaard isolatieglas worden de maten als buitenruit en binnenruit in het aantal millimeters weergegeven. Selecteer de juiste maat en kies de spouwbreedte om daarna de breedte en hoogte van het raam nog te vermelden. Indien er meer dan één glas van dezelfde maat besteld moet worden, dan kan het gewenste aantal worden vermeld. U kunt meteen doorgaan naar de kassa om af te rekenen als de bestelling in de winkelwagen is geplaatst. U kunt veilig en vertrouwd met iDeal betalen en de bestelling op het opgegeven adres laten bezorgen of de beglazing zelf ophalen als u daarvoor hebt gekozen. U wordt bij bezorging altijd vooraf geïnformeerd over de dag van levering. 
 

Isolatieglas in modellen online te bestellen

Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier isolatieglas in de meest voorkomende modellen bestellen. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past.
​Klik op het juiste model en vul de maatvoering in millimeters in en u ziet ook direct de toeslagen verwerkt in de prijs.
Modellen zijn met een buitenaanzicht getekend, hier dient u rekening mee te houden.

Isolatieglas met Roeden online te bestellen

Bij Glaskoning is het nu heel simpel om isolatieglas met Roeden te bestellen. In de toeslagen vind u de opties om de vakverdeling (die aangegeven staat in vakken) te kiezen en dan worden de Roeden evenredig verdeeld naarmate de verdeling. De Roeden zijn verkrijgbaar in kleur RAL 9010 (wit) en RAL 9001 (cremewit) in de breedte 26 mm. En de Wienersprossen (schijnafstandhouders) zijn te verkrijgen in de breedte van 24 mm en 30 mm waarbij een opplakroede op het glas geplakt diend te worden (exclusief).
​U dient rekening te houden met een minimale spouw van 12 mm om roeden in welke vorm dan ook toe te passen. Wanneer uw bestelling met een dunnere spouw wordt besteld dan passen wij deze aan naar de dunst verkrijgbare spouw van 12 mm. (Dit vormt geen reden tot reclamatie) 
​Voorbeeld :     

Wienersprossen 30 mm 2B x 2H = 2 vakken breed en 2 vakken hoog (kruismodel wijbij de roeden gelijkmatig verdeeld worden)
​Wienersprossen 24 mm 1B x 2H = 1 vak breed en 2 vakken hoog (er zit 1 liggende roede in die het raam in 2 vakken boven elkaar verdeeld)

 

Oppervlaktes en glasdiktes isolatieglas 

Opbouw 4-spouw -4 tot 1,5 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 5-spouw -4 tot 2,5 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -4 tot 3,1 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -5 tot 4,2 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -6 tot 5,5 m2 glasoppervlakte

Opbouw 33/1-spouw - 33/1 tot 4 m2 glasoppervlakte (zijde niet > 3100 mm)
​Opbouw 44/2-spouw-44/2 tot 5,5 m2

Bovenstaande samenstellingen adviseren wij als Glaskoning, Zelf gekozen afwijkingen hierin zijn op eigen verantwoordelijkheid. Let op bij het invoeren van de maten dat u de glasmaten invoert. U haalt zelf de omtrekspeling ervan af.

 

Welk type glas wilt u bestellen?
Kies hier de spouwbreedte

De maten worden hieronder weergegeven
als buitenruit - binnenruit in mm

Let op: HR ++ is alleen mogelijk met een spouw van minimaal 13 mm. Wanneer de spouw kleiner is dan 13 mm spreekt men over HR + glas.
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
>> Kies een model
1 2 3 4 11 12 20 27 28 29 33 34 37 51 50 50 73 34 35
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen
Hoeveel stuks wilt u bestellen?