0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

Isolatieglas figuur

isolatieglas met zandstraalwerk
isolatieglas met figuurglas
gamma figuurglas

Isolatieglas figuur voor meer sfeer

Isolatieglas figuur is speciale beglazing die over verschillende eigenschappen beschikt die het glas uniek maken. Naast de isolerende eigenschappen is er namelijk sprake van een aangebracht reliëf die bepalend is voor de sfeer en uitstraling. Bij de Glaskoning hebt u meerdere keuzemogelijkheden, zodat u met de stijl van het interieur en met uw voorkeur rekening kunt houden.

Isolatieglas figuur wordt toegepast vanuit esthetisch en energiebesparend oogpunt. Dat is dan ook de kracht van deze fraaie beglazing waarin een patroon is verwerkt en waarmee door de isolerende eigenschappen optimaal rendement wordt verkregen. Door de toevoeging van het patroon is er sprake van minder transparantie dan bij standaard doorzichtige beglazing. Het reliëf ontstaat doordat aan het einde van het proces in de glasoven een patroon met decoratie wordt aangebracht. Op dat moment is het glas nog zacht en glijdt het tussen twee walsen door om het patroon erin te krijgen.

Isolatieglas figuur met keuze uit diverse patronen

Bij Glaskoning.nl kunt u het isolatieglas figuur direct online bestellen, waarbij u de keuze wordt geboden uit verschillende decoratieve patronen. Bij diverse patronen kunt u overigens ook een keuze maken uit de gewenste dikte. Bij het doorvoeren van de bestelling is het uiteraard van belang om de juiste spouwbreedte op te geven en de hoogte en breedte in het aantal millimeters in te vullen in de open velden.

De bestelling kan doorgevoerd worden door het isolatieglas figuur aan de winkelwagen toe te voegen en naar de volgende stap te gaan. Dat is het controleren van de gegevens, waarbij ook de totaalprijs al zichtbaar wordt. U kunt of verder gaan met winkelen en nog ander glas of glasbenodigdheden bestellen of doorgaan naar de kassa om af te rekenen. Dat kan met iDeal. De beglazing zal rechtsreeks door de fabriek geleverd worden en u ontvangt een bericht over de dag van bezorging.
 

Isolatieglas met Roeden online te bestellen

Bij Glaskoning is het nu heel simpel om isolatieglas met Roeden te bestellen. In de toeslagen vind u de opties om de vakverdeling (die aangegeven staat in vakken) te kiezen en dan worden de Roeden evenredig verdeeld naarmate de verdeling. De Roeden zijn verkrijgbaar in kleur RAL 9010 (wit) en RAL 9001 (cremewit) in de breedte 26 mm. En de Wienersprossen (schijnafstandhouders) zijn te verkrijgen in de breedte van 24 mm en 30 mm waarbij een opplakroede op het glas geplakt diend te worden (exclusief).
​U dient rekening te houden met een minimale spouw van 12 mm om roeden in welke vorm dan ook toe te passen. Wanneer uw bestelling met een dunnere spouw wordt besteld dan passen wij deze aan naar de dunst verkrijgbare spouw van 12 mm. (Dit vormt geen reden tot reclamatie) 
​Voorbeeld :     

Wienersprossen 30 mm 2B x 2H = 2 vakken breed en 2 vakken hoog (kruismodel wijbij de roeden gelijkmatig verdeeld worden)
​Wienersprossen 24 mm 1B x 2H = 1 vak breed en 2 vakken hoog (er zit 1 liggende roede in die het raam in 2 vakken boven elkaar verdeeld)


 

Oppervlaktes en glasdiktes isolatieglas 

Opbouw 4-spouw -4 tot 1,5 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 5-spouw -4 tot 2,5 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -4 tot 3,1 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -5 tot 4,2 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -6 tot 5,5 m2 glasoppervlakte

Opbouw 33/1-spouw - 33/1 tot 4 m2 glasoppervlakte (zijde niet > 3100 mm)
​Opbouw 44/2-spouw-44/2 tot 5,5 m2

Bovenstaande samenstellingen adviseren wij als Glaskoning, Zelf gekozen afwijkingen hierin zijn op eigen verantwoordelijkheid.

Welk type glas wilt u bestellen?
Kies hier de spouwbreedte
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
>> Kies een model
1 2 3 4 11 12 20 27 28 29 33 34 37 51 50 50 73 34 35
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
4.6 292 5 1