glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Draadglas

Draadglas wordt standaard met onafgewerkte randen geleverd, maar het is mogelijk om deze pp te laten bewerken. Deze keuze geeft u aan in het bestelproces. Ook is het mogelijk om afwijkende modellen te bestellen.

De soorten draadglas zijn: Brute draadglas (hoofdafbeelding 1), Engels draadglas (afbeelding 2) en Spiegeldraadglas (afbeelding 3). 

LEVERTIJD: 10-15 werkdagen.
Let op: Momenteel een vertraging van 7 werkdagen bovenop de aangegeven levertijd.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Heeft u een afwijkend model?
Wilt u een ventilatierooster bestellen?

Waarom is een rooster nodig / ventileren verstandig?
Huizen en kantoren zijn steeds beter geïsoleerd. Dat resulteert in een toenemende vochtigheidsgraad en minder luchtverversing. Goed ventileren voor schone lucht is goed voor je gezondheid. Je kunt eenvoudig ventilatieroosters plaatsen boven je ramen voor de noodzakelijke luchtverversing. Ook voorkomt dit condensvorming op het glas. Ventilatieroosters zijn, in tegenstelling tot openstaande ramen, inbraakveilig, vrij van regeninslag en insectenwerend.

Indien u een rooster bestelt, hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Naast decoratief is draadglas erg praktisch. De metalen draden in het glas houden het glas bijeen bij een breuk, en voorkomen dat het glas niet uiteenvalt in scherpe stukken. Dit maakt het gelijk ook inbraakwerend: er is lastig doorheen te komen. Daarnaast is het óók brandvertragend.

Glaskoning levert standaard draadglas, Engels draadglas (gefigureerd) en spiegeldraadglas. Met name bij Engels draadglas wordt de doorkijk beperkt omdat het gefigureerd is. Spiegeldraadglas is aan beide zijden gepolijst en hierdoor extra transparant. U ziet dit type glas vaak terug in schuren, openbare ruimten en trapopgangen.

Bij Glaskoning kunt u ook draadglas in afwijkende modellen bestellen. In het bestelproces kiest u een afwijkend model en geeft u de maten in. Houdt u er rekening mee dat de modellen met een buitenaanzicht getekend zijn. Wij zorgen ervoor dat het afwijkende model ook perfect voor u wordt geproduceerd.

Het bestellen van draadglas is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. U selecteert de gewenste variant en voert de breedte en de hoogte in millimeters in. De levertijd van draadglas is tussen de 10-15 werkdagen. Ook is het mogelijk om uw glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.