glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Kit

Kit aanbrengen bij het glas zetten is belangrijk, omdat je wil voorkomen dat er vocht tussen de kozijnen komt ter voorkoming van houtrot. Voegen hebben vaak ook te lijden onder UV en weersomstandigheden. Dus het is belangrijk om de juiste en een kit van een goede kwaliteit te hebben. Siliconekit is vochtwerend en gebruik je in natte ruimtes, bijvoorbeeld om je glazen douchewand af te kitten.  

We leveren diverse soorten afdichtingskit in de kleuren wit, grijs, bruin en zwart. 

Lees hieronder meer over de specificaties per soort kit.


 

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welke kleur kit wilt u bestellen?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Hybriseal 2ps
Zwaluw Hybriseal 2PS is een hoogwaardige professionele universeel overschilderbare afdichtingskit voor beglazingsvoegen, op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

Den Braven siliconekit
Zwaluw Silicone-NO is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

Den Braven Monustop
Monumentenglas moet geplaatst worden met de speciale Den Braven Monustop kit. Dit is een duurzame elastische overschilderbare hybride stopverf vervanger. Zwaluw Monustop is een stopverf vervanger op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.