0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten
4.6 292 5 1
  1. Home
  2. Voorzetramen
Voorzetramen

Voorzetramen

Voorzetraam
doorsnede

Voorzetramen voor een verbeterde isolatie

Indien er sprake is van een situatie, waarin het niet mogelijk is om dubbel glas te plaatsen, is er een uitstekend alternatief beschikbaar. Een voorzetraam biedt dan namelijk uitkomst en meerdere voordelen. Zo dragen deze speciale ramen die voor bestaand glas worden geplaatst namelijk bij aan een betere isolatie op meerdere gebieden. Door voor een extra raam te kiezen voor een bestaand raam geldt dat er tot 50 procent minder warmteverlies optreedt.
Er is echter tegelijkertijd ook sprake van extra geluidsisolatie, zodat geluiden van buiten minder snel binnen te horen zijn. Voorzetramen verhogen in huis overigens ook het comfort. Bij het raam zal er niet zoals voor het plaatsen van het extra glas kou of tocht gevoeld worden. De kans op het ontstaan van condensvorming worden eveneens kleiner. Bij ons wordt de keuze geboden tussen verschillende opties, waarbij het extra glas aan de binnenzijde of aan de buitenkant van het bestaande raam kan worden geplaatst.

Voorzetramen met keuze uit verschillende RAL-kleuren

Er zijn standaard RAL-kleuren beschikbaar in de vorm van RAL 9010 wit en RAL 9001 crème wit. Wilt u de voorzetramen liever een andere kleur? Voor de kleuren RAL 8017 bruin en RAL 6012 groen is er een kleine meerprijs van toepassing. Bij het opgeven van de maat is het belangrijk om bij de dagmaat 40 mm erbij te tellen in de hoogte en de breedte. Indien het raam met scharnieren wordt geplaatst, is het eveneens van belang om de buitenwerksemaat op te geven zonder het scharnier.
Voorzetramen die met scharnieren worden gemonteerd, kunnen door Glaskoning tot maximaal 1200 breedte x 2100 mm hoogte worden geleverd. Maten die daarboven uitkomen, zijn in de uitvoering leverbaar die met schroeven vastgezet worden. Indien er sprake is van afwijkende maten, kunt u altijd even contact opnemen via 0318 763 900.

Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
Montage
Geef hier de kleur op die wilt bestellen
Hoeveel stuks wilt u bestellen?