glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Voorzetramen

Voorzetramen zijn speciale ramen die voor bestaand glas geplaatst worden. Hierbij blijft het huidige kozijn intact, maar vermindert tocht en warmteverlies sterk.

Bij Glaskoning kiest u uit drie verschillende glasdiktes, montage met schroeven of een scharnier en uit diverse RAL kleuren van het kozijn. In het bestelmenu kunt u deze keuzes aangeven. Bestel nu en verhoog het comfort in de ruimte en verlaag uw energierekening.

LEVERTIJD:  LET OP ivm uitdagingen levering profielen levertijd van 3 maanden. We houden u op de hoogte. 

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

Klik op de oranje 'i' voor een inmeetinstructie. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
mm
mm
Montage
Geef hier de kleur op die wilt bestellen
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Voorzetramen bieden uitkomst bij enkel glas bij onder andere monumenten. Door het plaatsen van voorzetramen verlies je tot 50 procent minder warmte via je ramen. Ook verhoogt het geluidsisolatie en gaat het tocht tegen. Dus niet alleen een verlaging van je energierekening, maar ook meer comfort in je woon- of werkomgeving. Kies uit drie verschillende diktes glas: 4 mm, 6 mm of gelaagd glas.

De voorzetramen kunnen vast gemonteerd worden, of met een scharnier als het achterliggende raam ventilatiemogelijkheid heeft of open kan. U kiest ook of het extra glas aan de binnenzijde of aan de buitenkant van het bestaande raam kan worden geplaatst.

Voorzetramen die met scharnieren worden gemonteerd, kunnen door Glaskoning tot maximaal 1200 breedte x 2100 mm hoogte worden geleverd. Maten die daarboven uitkomen, zijn alleen leverbaar met schroeven. Indien er sprake is van afwijkende maten, neem dan even contact op met onze klantenservice via info@glaskoning.nl 0318 763 900.

De voorzetramen in aluminium en de kleuren RAL 9010 wit en RAL 9001 crème wit zijn zonder meerprijs standaard beschikbaar. Voor de kleuren RAL 8017 bruin en RAL 6012 groen wordt er een kleine meerprijs gerekend.

Klik hier voor de inmeetinstructie van voorzetramen.

Het bestellen van voorzetramen is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. U selecteert de juiste variant en dikte en u voert de breedte en de hoogte in millimeters in. De levertijd van voorzetramen is tussen de 15-25 werkdagen. Ook is het mogelijk om uw glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.