0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

Glazen binnendeur

Glazen binnen deuren voor praktisch gemak

Glazen binnen deuren bieden in iedere ruimte praktisch gemak. Het grote voordeel is dat u de deuren in elke gewenste ruimte kunnen worden geplaatst zonder dat er standaard kozijnen voor nodig zijn. Het is namelijk mogelijk om de deuren in een muuropening te plaatsen. Zo ontstaat er een prachtige afscheiding tussen twee ruimtes.

Glazen binnen deuren laten uiteraard licht door en kunnen het interieur net even een bijzonder effect meegeven. Een dichte deur kan prima vervangen door een deur van glas om extra lichtinval te creëren. Tegelijkertijd ontstaat er ook transparantie en het gevoel van meer ruimte en vrijheid. Bij Glaskoning.nl wordt dit type deur aangeboden met installatieglas. Dat is speciaal ontwikkeld voor hardglazen deuren en gecombineerd wordt met bevestigingsmiddelen dat het beslag wordt genoemd. Qua vormgeving zijn de glazen deuren tijdloos.

Glazen binnen deuren op maat te bestellen

U kunt de glazen binnen deuren bij Glaskoning op maat bestellen. U kunt onder meer rekening houden met de gewenste dikte van het installatieglas. Wij leveren voor het standaard installatieglas diktes van 8,10 en 12 millimeter. U hebt ook de mogelijkheid om de keuze te maken voor het originele en stijlvolle satinovo installatieglas met een dikte van 8 millimeter of 10 millimeter.

Zoals eerder gezegd worden de glazen binnen deuren van Glaskoning met installatieglas geleverd. U kunt van de gelegenheid gebruikmaken om bij uw bestelling een beslagset toe te voegen. De beslagset bestaat onder meer uit twee zelfsluitende scharnieren, een RVS duwer en kleurscharnieren. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij die gelijk in behandeling. Op het moment dat de fabriek de deuren gereed heeft, ontvangt u daarvan een bericht en kan de bestelling op het door u opgegeven adres worden afgeleverd of naar de afhaallocatie gebracht. Hebt u vragen of wilt u meer informatie bel ons dan op 0318- 763 900.

Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
4.6 292 5 1