0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

Hr++ Isolatieglas figuur

gamma figuurglas
satijnglas

HR++ isolatieglas figuur ter decoratie

HR++ isolatieglas figuur biedt dubbel voordeel. In de eerste plaats wordt het rendement in huis verhoogd door de isolerende eigenschappen. Er kan daarmee op een eenvoudige bespaard worden op de energiekosten. In de tweede plaats biedt de beglazing decoratieve elementen door het reliëf dat erin is aangebracht. Daar waar standaard figuurglas geen optie zou zijn vanwege het ontbrekende van isolerende eigenschappen is de HR++ beglazing met figuur uiteraard een ideale oplossing. HR++ isolatieglas figuur is ideaal om te plaatsen waar er zich een scheiding tussen binnen en buiten voordoet. Uiteraard kan het ook geplaatst worden binnenshuis bijvoorbeeld boven een deur of in een deur die toegang biedt tot de woonkamer. Verder wordt dit type beglazing ook veelvuldig gebruikt in keukens en badkamers. U kunt dan ook waar u wenst de figuurbeglazing plaatsen. Bijkomend voordeel van de beglazing is dat de inkijk wordt bemoeilijkt en dat maakt het tevens ideaal voor de voordeur om de privacy optimaal te waarborgen.

HR++ isolatieglas figuur simpel online te bestellen

HR++ isolatieglas figuur kan op ieder gewenst moment op een simpele manier bij Glaskoning online worden besteld. Er zijn verschillende opties waar u een keuze uit kunt maken om een passende en uiteraard de leukste decoratieve beglazing te selecteren. Vergeet niet om de spouwbreedte in te vullen en uiteraard om de hoogte en breedte in millimeters door te geven tijdens het bestelproces. U bestelt het HR++ isolatieglas figuur bij Glaskoning en op het moment dat de fabriek de leverdatum bekendmaakt, wordt u daarover geïnformeerd. Indien u ook glasbenodigdheden bestelt, zoals kit of blokjes, dan kunnen wij dit onderdeel van de bestelling gelijk vanuit de voorraad verzenden. De gemiddelde levertijd van beglazing varieert tussen vijf tot maximaal vijfentwintig werkdagen en is afhankelijk van het type beglazing. Voor isolerende beglazing wordt doorgaans een levertijd van maximaal vijftien werkdagen aangehouden. Voor eventuele spoedleveringen kunt u contact met ons opnemen. 
 

HR++ met figuurglas in modellen online te bestellen

Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier isolatieglas in de meest voorkomende modellen bestellen. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past.
​Klik op het juiste model en vul de maatvoering in millimeters in en u ziet ook direct de toeslagen verwerkt in de prijs.
Modellen zijn met een buitenaanzicht getekend, hier dient u rekening mee te houden.

Isolatieglas met Roeden online te bestellen

Bij Glaskoning is het nu heel simpel om isolatieglas met Roeden te bestellen. In de toeslagen vind u de opties om de vakverdeling (die aangegeven staat in vakken) te kiezen en dan worden de Roeden evenredig verdeeld naarmate de verdeling. De Roeden zijn verkrijgbaar in kleur RAL 9010 (wit) en RAL 9001 (cremewit) in de breedte 26 mm. En de Wienersprossen (schijnafstandhouders) zijn te verkrijgen in de breedte van 24 mm en 30 mm waarbij een opplakroede op het glas geplakt diend te worden (exclusief).
​U dient rekening te houden met een minimale spouw van 12 mm om roeden in welke vorm dan ook toe te passen. Wanneer uw bestelling met een dunnere spouw wordt besteld dan passen wij deze aan naar de dunst verkrijgbare spouw van 12 mm. (Dit vormt geen reden tot reclamatie) 
​Voorbeeld :     

Wienersprossen 30 mm 2B x 2H = 2 vakken breed en 2 vakken hoog (kruismodel wijbij de roeden gelijkmatig verdeeld worden)
​Wienersprossen 24 mm 1B x 2H = 1 vak breed en 2 vakken hoog (er zit 1 liggende roede in die het raam in 2 vakken boven elkaar verdeeld)


 

Oppervlaktes en glasdiktes isolatieglas 

Opbouw 4-spouw -4 tot 1,5 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 5-spouw -4 tot 2,5 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -4 tot 3,1 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -5 tot 4,2 m2 glasoppervlakte
​Opbouw 6-spouw -6 tot 5,5 m2 glasoppervlakte

Opbouw 33/1-spouw - 33/1 tot 4 m2 glasoppervlakte (zijde niet > 3100 mm)
​Opbouw 44/2-spouw-44/2 tot 5,5 m2

Bovenstaande samenstellingen adviseren wij als Glaskoning, Zelf gekozen afwijkingen hierin zijn op eigen verantwoordelijkheid.

Welk type glas wilt u bestellen?
Kies hier de spouwbreedte
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
>> Kies een model
1 2 3 4 11 12 20 27 28 29 33 34 37 51 50 50 73 34 35
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Roeden en Wienersprossen
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
4.6 292 5 1