0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas - vloer
Beloopbare glazen trap
Glazen vloer test

 

Beloopbaar glas voor verschillende toepassingen

 

Er zijn allerlei mogelijkheden om bijvoorbeeld meer licht in een ruimte te creëren of originele elementen aan te brengen. Dat kan bijvoorbeeld met een beloopbare vloer van glas. Het ruimtelijk effect dat ontstaat, is uniek en bovendien is beloopbaar glas altijd een blikvanger. Wij bieden u verschillende toepassingen op dit gebied met mogelijkheden die voor uiteenlopende doeleinden geschikt zijn.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een vloer van glas toe te passen in een kantoor of in een winkel. Of het realiseren van een trap met glazen traptreden, wat ook in een woning natuurlijk een uniek element in het interieur zal zijn. Of wat te denken van het aanbrengen van een sterke glasplaat in het dakterras dat zowel buiten als binnen een bijzonder aanzien tot gevolg heeft. Uiteraard bieden wij u in dat opzicht veiligheidsbeglazing dat uit meerdere glasbladen bestaan en aan elkaar gehecht zijn.

 

Sterkte van beloopbaar glas

 

De sterkte varieert per toepassing, want er kan uiteraard een onderscheid gemaakt worden tussen het gebruik in een woning of in een winkelcomplex. De mate van gebruik zal invloed hebben op de keuze van de sterkte van de beloopbare beglazing. Er wordt wat dat betreft een onderscheid gemaakt tussen drie types, zoals woningen voor huishoudelijk gebruik, kantoren met medium gebruik qua belasting en winkels met een zware belasting in verband met de mensenmassa die er gebruik van maakt.

De glasranden worden machinaal geslepen in een matte of glanzende uitvoering. Bij uw keuze voor beloopbaar glas dient rekening gehouden te worden met de ondersteuning. Zo dient er sprake te zijn van een minimale opleg van 50 mm per kant en van een minimaal vierzijdige ondersteuning.

  • Gewicht van beloopbare vloer 34 mm dik: 85kg p/m2
  • Gewicht van beloopbare vloer 38 mm dik: 95 kg p/m2
  • Gewicht van beloopbare vloer 47 mm dik: 117,5 kg p/m2

U kunt uw bestelling direct online plaatsen door een keuze te maken voor het type glas en door de maten op te geven.

Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
4.6 292 5 1