0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

Comfortglace voor stalen kozijnen

Comfortglace voor stalen kozijnen
comforglace doorsnede
comforglace

Comforglace inbouwelementen:

Een eenvoudig systeem om dubbelglas te plaatsen in een bestaande stalen ramen.Het vervangen van enkelel glas door osolatieglas in stalen ramen wat tot nu toe erg moeilijk door de te vaak geringe hoogte en diepte van de sponning. Een ander knelpunt vormde de koppeling glas en staal en de fabrieksgaranties die kwamen te vervallen wanneer men met stopverf het glas ging plaatsen. Al deze problemen zijn verleden tijd met het comforglace systeem.

 ​Het isolatieglas wordt fabrieksmatig voorzien van een kunststofkader waardoor deze te plaatsen is zonder te boren, schroeven of zagen. Door een element simpel in de sponning te plakken met kit conform de verwerkingsvorschriften is dit probleem opgelost. Doordat de elementen met een gekitte afdichting de sponning luchtdicht sluiten is een waterdichte en tochtdichte situatie gecreeërd.  

De maatvoering van de Conforglace elementen is de strakke maat - 7 mm (2x3,5 mm) in de breedte en hoogte , deze is nodig om het element af te kitten en de verschillende uitzettingen op te vangen

 

Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
Geef hier de dikte van het glas op
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
4.6 292 5 1