glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Conforglace® voor stalen kozijnen

Met een speciale kliklijst wordt het omkaderde glas in bestaande stalen ramen vastgeklemd, zonder te boren, schroeven of zagen. Na afsluiting met de juiste kit is de sponning lucht- en waterdicht. Conforglace® is beschikbaar in 2 soorten.

Het monteren van Conforglace® is zeer eenvoudig. Let er wel op dat de bestaande sponning goed wordt schoongemaakt. De kunststof kaders van Conforglace® zijn, na het aanbrengen van een primer, ook goed te schilderen in elke gewenste kleur. Zo past u ze eenvoudig aan aan de kleuren van het bestaande kozijn.

LEVERTIJDEN

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op

Bekijk hier de inmeetinstructie.

mm
mm
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.
Geef hier de dikte van het glas op
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster bestelt, hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Het bestellen van Conforglace® dubbel glas is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste variant en dikte en voert de breedte en de hoogte in millimeters in. De levertijd van Conforglace® isolatieglas is tussen de 20-30 werkdagen. Het is mogelijk om je glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.

Conforglace® is beschikbaar in 2 soorten;

  • Conforglace®  5- sp- 4: een dubbel glas uitvoering met isolatiewaardes die nagenoeg HR++ isolatieglas benaderen. Opbouw 5-spouw -4 betekent het dat het buitenblad 5 mm dik is en het binnenblad 4 mm.
  • Conforglace® 4- sp- 33/1: is een variant waarbij 1 zijde gelaagd is. Hiermee valt deze variant in de categorie veiligheidsglas en is dit inbraakwerend.

Let op: In verband met de (doorval)veiligheid moet de gelaagde variant worden toegepast bij ruiten die beginnen lager dan 85 cm vanaf de grond.