glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Spiegels

Glaskoning heeft ook speciale spiegels voor in de tuin en naast standaard zilveren spiegels ook grijze en bronzen spiegels. Bestel direct materialen mee om de spiegel op te hangen zoals een set spiegelklemmen met schroeven of spiegeltape.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type spiegel wilt u bestellen?

Uitleg verschillende typen spiegels
VEILIGHEIDSSPIEGEL = Spiegel met een folie, die bij een breuk niet in heel veel kleine scherpe stukjes uiteen valt, maar aan elkaar blijft. 

TUINSPIEGEL =  Gehard glas. Kan tegen vriezen, water, etc. 

CONFRONTATIESPIEGEL = Spiegel die aan één zijde doorkijkbaar is. 

Geef hier de maat van uw glas op
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden. Kiest u een afwijkend model? De modellen zijn buitenaanzicht.
mm
mm
Heeft u een afwijkend model?
mm
Ander model selecteren
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
Ander model selecteren
Ander model selecteren
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
mm
Ander model selecteren
mm
Ander model selecteren
Wilt u uw spiegel met afgeronde hoeken?
Wilt u de spiegel laten slijpen?

Wat is 'PP slijpen'?

Als glas wordt gesneden, ontstaan er scherpe randen. De snijrand kan worden bewerkt zodat deze minder scherp en dus veiliger is. PP slijpen betekent dat aan de snijrand de onder- en bovenrand onder een hoek van 45 graden worden geslepen om de scherpe randen te verwijderen. De gehele bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten. Als laatste gaat het glas in een was- en droogmachine.

Wat is ‘facet slijpen’? 

Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Een facet wordt toegevoegd voor de sier bij bijvoorbeeld binnendeuren, kasten of tafelbladen. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand. Hoe dikker het glas, hoe breder het facet gemaakt kan worden. Afhankelijk van de glasdikte, zijn er facet breedtes mogelijk van 0,5 mm tot en met 45 mm.

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Eenvoudig online spiegels bestellen bij Glaskoning

Het bestellen van spiegels is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat onze spiegels direct van de groothandel komen, betaalt u altijd de laagste prijs. Kies de juiste dikte en voer de breedte en de hoogte in millimeters in. Op deze manier is het eenvoudig om spiegels op maat te bestellen. Het is mogelijk om uw spiegel zelf af te halen bij ons in Arnhem. Mocht u liever de spiegel thuis bezorgd willen, dan doen we dit uiteraard ook. Meer informatie over bezorgen, afhalen en actuele levertijden vindt u hier. 

Spiegels op maat zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Een spiegel is eigenlijk onmisbaar in uw woning. Vrijwel iedereen heeft ergens wel een spiegel in huis hangen. Vaak zien wij ze terugkomen in de badkamer en op het toilet, maar geslepen spiegels in de woonkamer of slaapkamer zijn ook populair. Daarnaast heeft Glaskoning ook spiegels met verlichting in het assortiment. Dit is helemaal ideaal in uw badkamer. 

Geslepen spiegels op maat laten maken

Naast een spiegel op maat zonder geslepen randen biedt Glaskoning ook spiegels aan met plat poly geslepen randen of een facet geslepen afwerking. Plat poly geslepen glas, oftewel pp geslepen glas, is de meest voorkomende afwerking. Bij plat poly geslepen glas worden de randen glad afgewerkt door middel van het slijpen van een kleine schuine kant van 1 á 2 mm. Het glas voelt niet meer scherp aan en voorkomt letsel. Plat poly afwerking wordt gebruikt bij spiegelplaten waarbij de randen zichtbaar blijven, zoals glazen douchedeuren en glazen douchewanden. Bij facet geslepen glas wordt er een (grote) schuine kant in de rand geslepen van zo'n 10 tot 40 mm. Dit geeft een bijzondere klassieke uitstraling aan bijvoorbeeld een spiegel of glazen tafel waarbij de randen zichtbaar mogen zijn.   

Stel uw ideale spiegel op maat samen

Een spiegel op maat bestellen bij Glaskoning.nl is heel eenvoudig. Bepaal de afmeting (breedte en hoogte) hoe groot u de spiegels door ons op maat wilt laten maken, bereken de dikte van het spiegelglas en de kleur. Kies ook uw randafwerking en wij kunnen starten met het laten maken van uw spiegel. 

Bij Glaskoning kunt u ook spiegels in afwijkende modellen bestellen. In het bestelproces kiest u een afwijkend model en geeft u de maten in. Hou er rekening mee dat de modellen met een buitenaanzicht getekend zijn. Wij zorgen ervoor dat het afwijkende model ook perfect voor u wordt geproduceerd.

De totale afmeting bepaalt welke spiegeldikte het best geschikt is. Hierbij een advies van de dikte bij de volgende oppervlakten: 

  • Is een spiegel op maat kleiner dan 1m² dan adviseren we een dikte van 4mm.
  • Bij een spiegel op maat van 1m² tot 3m² adviseren we een dikte van 6mm. 
  • Is de spiegel nog groter dan het bovenstaande? Neem dan eerst contact met ons op. 

De voordelen van een spiegel op maat

  • Perfecte pasvorm; Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een op maat gemaakte spiegel is dat deze perfect past bij de door u gewenste ruimte. Hierdoor kunt u elke hoek of nis benutten en de spiegel harmonieus integreren in het interieurontwerp. 
  • Personalisatie; Met een op maat gemaakte spiegel kunt u uw eigen persoonlijke stijl en smaak tot uiting brengen. 
  • Optische illusie van ruimte; Spiegels hebben de kracht om een ruimte groter en lichter te laten lijken. Door een spiegel op maat te laten maken en deze strategisch te plaatsen, kunt u de illusie van extra ruimte creëren. 
  • Functionele kenmerken; Naast de esthetische voordelen biedt een spiegel op maat ook functionele voordelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spiegel met ingebouwde verlichting, waardoor u een heldere en gelijkmatige verlichting krijgt voor dagelijkse activiteiten zoals make-up aanbrengen of scheren. 
  • Kwaliteit en duurzaamheid; Een op maat gemaakte spiegel wordt vervaardigd volgens uw specificaties. Hierdoor bent u verzekerd van een product van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Een goed gemaakte spiegel gaat jarenlang mee en behoudt zijn glans en functionaliteit. 

Verhoog de veiligheid in uw sportschool of winkel met een veiligheidsspiegel

Niet alleen in een sportschool, maar ook voor een thuisgym maakt een fitness spiegel op maat de ruimte af. Een spiegelwand in een sportschool of winkel geeft een ruimtelijk effect, maar zorgt er ook voor dat men zichzelf kan bekijken tijdens het trainen of het passen van kleding. Uzelf bekijken in een spiegelwand of spiegel bij de sportschool is belangrijk om te kijken of de houding of uitvoering op een correcte manier verloopt. Ook passen spiegels heel goed in andere openbare ruimtes, zoals winkels, musea, bioscopen of openbare toiletten. Om dergelijke ruimtes veilig aan te kleden is een veiligheidsspiegel belangrijk. 

In een sportschool komen veel mensen en wordt met zware voorwerpen gewerkt. Ook in winkels en andere openbare ruimtes is veel verkeer en is een relatief hogere kans op het breken van glas en daarmee schade of letsel. Daarom is het gebruikelijk om een veiligheidsspiegel op maat te plaatsen. Dit type spiegel is voorzien van een speciale folie dat het glas bij elkaar houdt als de spiegel kapot gaat. 

Vooral met kinderen in huis zorgt de veiligheidsspiegel voor een veiliger gevoel. Een veiligheidsspiegel is bij Glaskoning.nl tegen een scherpe prijs geheel op maat te verkrijgen.

Maatwerk spiegels voor de beste prijs

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Wanneer u de afmetingen invult ziet u direct de prijs inclusief en exclusief BTW, dus geen verrassingen achteraf! Wanneer er sprake is van een grote afname, kunt u altijd een aanvraag sturen via info@glaskoning.nl, onze specialisten zullen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn.