glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Spiegels

Glaskoning heeft ook speciale spiegels voor in de tuin en naast standaard zilveren spiegels ook grijze en bronzen spiegels. Bestel direct materialen mee om de spiegel op te hangen zoals een set spiegelklemmen met schroeven of spiegeltape.

KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE LEVERTIJDEN.

Meer informatie over dit product onder de configurator klik 'lees meer' ↓

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Welk type spiegel wilt u bestellen?

Uitleg verschillende typen spiegels
VEILIGHEIDSSPIEGEL = Spiegel met een folie, die bij een breuk niet in heel veel kleine scherpe stukjes uiteen valt, maar aan elkaar blijft. 

TUINSPIEGEL =  Gehard glas. Kan tegen vriezen, water, etc. 

CONFRONTATIESPIEGEL = Spiegel die aan één zijde doorkijkbaar is. 

Geef hier de maat van uw glas op
Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. Dus: 1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm. Decimalen kunnen niet ingevoerd worden. Kiest u een afwijkend model? De modellen zijn buitenaanzicht.
mm
mm
Heeft u een afwijkend model?
Wilt u uw spiegel met afgeronde hoeken?
Wilt u de spiegel laten slijpen?

Wat is 'PP slijpen'?

Als glas wordt gesneden, ontstaan er scherpe randen. De snijrand kan worden bewerkt zodat deze minder scherp en dus veiliger is. PP slijpen betekent dat aan de snijrand de onder- en bovenrand onder een hoek van 45 graden worden geslepen om de scherpe randen te verwijderen. De gehele bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten. Als laatste gaat het glas in een was- en droogmachine.

Wat is ‘facet slijpen’? 

Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Een facet wordt toegevoegd voor de sier bij bijvoorbeeld binnendeuren, kasten of tafelbladen. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand. Hoe dikker het glas, hoe breder het facet gemaakt kan worden. Afhankelijk van de glasdikte, zijn er facet breedtes mogelijk van 0,5 mm tot en met 45 mm.

Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Bestel direct materialen mee om de spiegel op te hangen zoals een set spiegelklemmen met schroeven of spiegeltape. Wilt u weinig tot geen condens op uw spiegels in de badkamer? Dan heeft Glaskoning zelfs verwarmingselementen om dit te voorkomen. Klik hier voor de spiegel toebehoren.

Het bestellen van enkel glas is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste dikte en voer de breedte en de hoogte voer in millimeters in. Het is mogelijk om uw spiegel zelf (sneller) af te halen bij ons in Arnhem. Meer informatie over bezorgen, afhalen  en actuele levertijden vindt u hier.

Bij Glaskoning kunt u ook spiegels in afwijkende modellen bestellen. In het bestelproces kiest u een afwijkend model en geeft u de maten in. Hou er rekening mee dat de modellen met een buitenaanzicht getekend zijn. Wij zorgen ervoor dat het afwijkende model ook perfect voor u wordt geproduceerd.