0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

4.6 292 5 1
  1. Home
  2. Spiegels
Spiegels

Spiegels verzilverd

Spiegels verzilverd
Spiegels verzilverd
Spiegels verzilverd

Zilveren spiegels in blank glas

Zilveren spiegels hebben een stijlvol karakter en sluiten dan ook perfect aan in vrijwel iedere inrichting. Het glas is voorzien van een spiegeleffect. Dat effect wordt verkregen doordat het glas van een zilverlaag wordt voorzien. Bij het aanbrengen van het zilverlaagje op blank glas ontstaat er een zilveren spiegel. Indien de laag op gekleurd glas zou worden aangebracht, wordt er gesproken van bronsglas.

Bij Glaskoning.nl wordt de mogelijkheid geboden om zilveren spiegels naar wens te laten slijpen. Het is uiteraard ook mogelijk om een ongeslepen spiegel te bestellen. Indien uw voorkeur wel naar het slijpen uitgaat, dan wordt de keuze geboden tussen een facet geslepen spiegel of een PP geslepen spiegel. Bij een facet is er sprake van een schuin aflopende rand en bij het PP slijpen wordt de kant bewerkt zodat de scherpheid weggenomen wordt en er een glans ontstaat. Op de voorbeelden van de afbeeldingen kunt u het verschil duidelijk waarnemen.

Online zilveren spiegels bestellen

U kunt bij ons op elk gewenst moment online zilveren spiegels bestellen. Daarbij hebt u naast de optie voor het slijpen van het glas ook de keuze uit verschillende diktes. Wij bieden u namelijk een standaard zilveren spiegel met een dikte van 4 millimeter en met een dikte van 6 millimeter aan. Selecteer eenvoudig de gewenste dikte en geef vervolgens de gewenste maten op in millimeters, waarbij de breedte en hoogte genoteerd kunnen worden in het lege invulveld.

Vervolgens komt u bij de keuze met betrekking tot het slijpen van zilveren spiegels en kunt u laten weten hoeveel exemplaren u wenst te bestellen. Als u meerdere spiegels wenst te bestellen in afwijkende maten, dan kunt u eerst deze bestelling aan de winkelwagen toevoegen om daarna opnieuw de gewenste voorkeuren door te geven. De spiegels worden vervaardigd en daarna direct vanaf de fabriek geleverd en bezorgd op het opgegeven adres.
 

Spiegels in modellen online te bestellen

Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier spiegels in de meest voorkomende modellen bestellen. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past.
​Klik op het juiste model en vul de maatvoering in millimeters in en u ziet ook direct de toeslagen verwerkt in de prijs.
Modellen zijn met een buitenaanzicht getekend, hier dient u rekening mee te houden.

Welk type spiegel wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
>> Kies een model
1 2 3 4 11 12 20 27 28 29 33 34 37 51 50 50 73 34 35
Wilt u uw spiegel met afgeronde hoeken?
Wilt u de spiegel laten slijpen?
Wat is pp slijpen?
Als glas wordt gesneden, ontstaan er scherpe randen. Voordat een glas vorm dan ook gebruiksklaar is, wordt deze geslepen en gepolijst. Bij deze bewerking wordt de dikke kant van het glas bewerkt zodat deze glanst en niet meer scherp is. Naast de diktekant worden aan de onder- en bovenrand onder een hoek van 45 graden twee kleine randjes geslepen om de scherpe randen te verwijderen. De gehele bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten. Als laatste gaat het glas in een was- en droogmachine.

Wat is Facetslijpen?
Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand. Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen, wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt. Hoe dikker het glas, hoe breder het facet gemaakt kan worden. Een facet kan zowel op een rechtlijnige als op een glasplaat met een afwijkende vorm uitgevoerd worden. Afhankelijk van de glasdikte, zijn er facetbreedtes mogelijk van 05 mm. t/m 45 mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

Facet geslepen

PP geslepen