0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

Douchedeuren

Glazen douchedeuren met stijlvolle uitstraling

Glazen douchedeuren zorgen ervoor dat de badkamer gelijk een stijlvolle uitstraling krijgt. De transparantie van het glas houdt de ruimte groot net als dat het gevoel van vrijheid behouden blijft. Het voordeel ten opzichte van een scheidingswand is natuurlijk dat de deur geopend kan worden en u eenvoudig de doucheruimte binnen kunt lopen. Het zicht blijft bovendien behouden, want er kan door het glas worden heen gekeken.

Glazen douchedeuren voorkomen dat water vanuit de doucheruimte de badkamer instroomt. De vloer van de badkamer blijft daardoor droog en dat komt de veiligheid ten goede. Het glas is eveneens veilig, want de douchedeuren worden van installatieglas vervaardigd die in uiteenlopende diktes geleverd kunnen maken. Zo kunt u bij de Glaskoning altijd een douchedeur van glas op maat bestellen. Verder hebt u ook de keuze voor een speciale stijl.

Glazen douchedeuren bestelt u op maat bij Glaskoning

Bij de keuze voor glazen douchedeuren worden u een aantal opties voorgelegd, die onder meer betrekking hebben op de dikte en op het soort stijl van het glas. De diktes die wij leveren variëren voor het standaard installatieglas van 8 tot 10 tot 12 millimeter. Indien u de keuze maakt voor het stijlvolle installatieglas satinovo, dan hebt u de keuze uit een dikte van 8 of 10 millimeter.

Uiteraard dient u de breedte en de hoogte door te geven bij uw bestelling, want de glazen douchedeuren worden op maat geleverd. Desgewenst kunt u een beslagset toevoegen aan uw bestelling. U krijgt dan twee scharnieren en een knop bijgeleverd. Wij kunnen u de beslagset aanbieden in RVS of aluminium. Wij nemen uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling en u ontvangt bericht op het moment dat de douchedeuren gereed zijn om verzonden te worden naar het door u opgegeven adres of naar de afhaallocatie. Voor informatie kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0318 – 763900.

Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
4.6 292 5 1