0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

4.6 292 5 1
  1. Home
  2. Glas voor Velux dakramen
Glas voor Velux dakramen

Glas voor Velux dakramen

velux glas
Glas voor Velux dakramen

Glas voor Velux dakramen

Bij het bestellen van beglazing is het doorgaans nodig om de afmetingen in de breedte en de hoogte te vermelden. Bij Glaskoning wordt het u voor het bestellen van glas voor dakramen van Velux echter gemakkelijk gemaakt. U hoeft namelijk alleen maar een keuze uit het overzicht met verschillende soorten te maken op basis van het betreffende Velux-dakraam. Aan de hand van het opgegeven type zal Glaskoning perfect passende beglazing produceren die over uitstekende eigenschappen beschikt.

Bij het produceren van glas voor dakramen zorgen wij ervoor dat het glas in een HR-variant wordt gemaakt. Het hoog rendementsglas beschikt over uitstekende isolerende eigenschappen. Overigens bieden wij u ook andere mogelijkheden dan die in het overzicht met glas voor een Velux dakraam staat vermeld. Het is mogelijk om bijvoorbeeld voor zonwerende beglazing te kiezen. Indien uw voorkeur daar naar uitgaat, verzoeken wij u even contact op te nemen door een e-mail te sturen. Wij kunnen u dan van advies voorzien in combinatie met een op maat gemaakte offerte.

Glas voor dakramen met gelaagde binnenruit

De beglazing wordt standaard geleverd met een gelaagde binnenruit. Dat heeft als voordeel dat het glas voor dakramen na een breuk niet in vele stukken uiteenvalt, wat gevaarlijke situaties zou kunnen opleveren. Er wordt daarmee dan ook aan de beglazingsnormen voor daken voldaan. 

Indien u besluit het glas voor het dakraam van Velux down bij Glaskoning te bestellen, dan leveren wij u graag de originele handleiding. Deze kunt u bij uw bestelling opvragen en is in zes talen beschikbaar. Mocht u meer informatie wensen of een vraag hebben over de mogelijkheden, dan zijn wij u uiteraard graag van dienst te zijn. U kunt ons bellen of een mail sturen.

Voor welk type Velux dakraam wilt uw glas bestellen?
Hoeveel stuks wilt u bestellen?