glaskoning-glas-balustrade-qrailing

Glas voor Velux dakramen

Kies in het bestelmenu het glas wat bij uw type dakraam hoort, u hoeft niet eens de afmetingen in te voeren. Wij zorgen voor de juiste maatvoering aan de hand van het type dakraam. Zo is het snel besteld, voor de laagste prijs. In het bestelmenu is ook de optie 'zonwerende coating' beschikbaar voor extra zonwering. 

LEVERTIJD: 12-21 werkdagen
LET OP: Momenteel een VERTRAGING VAN 7-14 WERKDAGEN bovenop de aangegeven levertijd.

Lees meer
U heeft javascript uitgeschakeld, hierdoor kunt u geen bestelling plaatsen. Schakel javascript in om verder te kunnen gaan.
Stel uw product samen
Voor welk type Velux dakraam wilt uw glas bestellen?
Extra optie zonwerende coating
Hoeveel stuks wilt u bestellen?

De beglazing voor uw Velux dakraam wordt standaard geleverd met isolatieglas en een gelaagde binnenruit. Het dubbele glas zorgt voor een goede isolatie. De gelaagde ruit is veiligheidsglas en dit is verplicht voor dakbeglazing. Gelaagd glas valt bij een breuk niet in scherpe stukken glas uiteen, maar blijft door middel van een laag folie met elkaar verbonden. Dit voorkomt dat bij een breuk het glas uiteenvalt in stukken, maar aan elkaar blijft zitten. Met de Velux dakramen van Glaskoning wordt aan de beglazingsnormen voor (schuine) dakramen voldaan.

Gaat uw voorkeur uit naar zonwerend glas voor uw Velux dakramen? Dan voegt u in het keuzemenu de 'zonwerende coating' toe. 

Klik hier voor meer informatie en specificaties van dit zonwerende glas voor Velux dakramen. 

Er zijn bij zonwerend glas verschillende gradaties van zonwerendheid. Dt wordt uitgedrukt in de LTA / ZTA waarde. LTA staat voor hoeveel licht het zonwerend glas doorlaat en de ZTA staat voor hoeveel zonnewarmte het doorlaat.

Het zonwerende glas voor Velux dakramen betreft: Zonwerend 70/40
LTA is 70%: dit is het % aan licht wat dit type doorlaat.
ZTA is 40%: dit is het % aan warmte wat dit type doorlaat.

Dit is vrij neutraal van kleur, te gebruiken voor alle toepassingen. 

Het bestellen van glas voor Velux dakramen is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. U selecteert de juiste variant en het aantal stuks. De levertijd van Glas voor Velux dakramen is tussen de 12-21 werkdagen. Ook is het mogelijk om uw glas zelf af te halen bij een aantal locaties in Nederland. Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.

Indien u besluit het glas voor het dakraam van Velux bij Glaskoning te bestellen, dan leveren wij u graag de originele handleiding. Deze is in zes talen beschikbaar en kunt u bij uw bestelling opvragen. Mocht u meer informatie wensen dan zijn wij u uiteraard graag van dienst via onze klantenservice.