0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

Brandwerende beglazing

Brandwerend glas biedt weerstand tegen brand

Brand kan op een onverwacht moment ontstaan en dan is het prettig te weten dat er door het nemen van veiligheidsmaatregelen tijdig een heenkomen kan worden gezocht. Brandwerend glas plaatsen, is een van de maatregelen die u op het gebied van brandveiligheid kunt nemen. Bij standaard glas zal brand direct grote gevolgen hebben, want het glas zal namelijk snel breken. Het kan in voorkomende situaties dan ook verstandig zijn om de keuze te maken voor veiligheidsglas dat een goede weerstand biedt tegen brand.

Bij Glaskoning wordt de keuze uit verschillende opties geboden voor het bestellen van brandwerend glas. Dat kan namelijk zowel in de vorm van enkel als van dubbel glas, waarbij er ook weer meerdere opties beschikbaar zijn om een keuze te maken. Eenzijdig, tweezijdig, doorval veilig en niet doorval veilig zijn bijvoorbeeld de opties om uit te kiezen bij de enkelvoudige variant. Bij dubbelzijdige beglazing wordt onder meer de keuze geboden uit isolatieglas dat doorval veilig is of niet.

Brandwerend glas voor een groothandelsprijs

U kunt bij ons profiteren van een scherpe prijs voor brandwerend glas, want wij hanteren namelijk voor iedereen die een bestelling plaatst groothandelprijzen. Of u nu een glaszetter bent of particulier, bij ons kunt u rekenen op de scherpste prijs. Bovendien biedt het online bestellen van het veiligheidsglas meerdere voordelen. Zo hoeft u maar een paar stappen te volgen en een aantal keuzes te maken om de bestelling door te voeren.

Het brandwerend glas wordt altijd vanaf de fabriek geleverd. Dat houdt in dat er een snelle bezorging plaats kan vinden. Particulieren kunnen voortaan bij Glaskoning ook profiteren van groothandelsprijzen en van het gemak en snelheid van online bestellen gebruikmaken. U kunt uw bestelling veilig met iDeal betalen. Wilt u eerst meer informatie voordat u bestelt? Neem dan telefonisch contact op via het telefoonnummer 0318 763900. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Welk type glas wilt u bestellen?
Kies uw type voor 30 minuten brandwerend glas
Kies uw type voor 60 minuten brandwerend glas
Deze ruit is op aanvraag, u kunt contact opnemen met glaskoning.nl
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
Deze ruit valt buiten de afmetingen voor een standaard levering, u kunt contact opnemen met glaskoning.nl om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.
Deze ruit valt buiten de maximale afmetingen voor een standaard levering, u kunt contact opnemen met glaskoning.nl om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
4.6 292 5 1