0318 763 900
info@glaskoning.nl
Online glas bestellen - Glaskoning.nl
Bekijk onze producten

Enkel Glas Figuurglas

Enkel Glas Figuurglas
Enkel Glas Figuurglas
Enkel Glas Figuurglas

Figuurglas met keuze uit vele uitvoeringen

Figuurglas kan eenvoudig worden omschreven als beglazing waarin een reliëf is verwerkt dat een dubbele functie biedt. Enerzijds wordt namelijk de doorkijk enorm beperkt en anderzijds is er sprake van een originele uitstraling. Bij Glaskoning vindt u  in elk geval diverse uitvoeringen, zodat u bij het maken van een keuze in dat opzicht rekening kunt houden met verschillende voorkeuren. 

Het figuurglas kan door de diversiteit perfect op ieder interieur aansluiten en is voor uiteenlopende doeleinden geschikt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om dit type beglazing toe te passen in voordeuren waar geen doorkijk gewenst is en het decoratieve element ook belangrijk is. Dit type beglazing wordt verder vaak toegepast als scheidingswand, in bovenlichten en in binnendeuren. De decoratieve beglazing met motief is in verschillende dikten leverbaar, zodat daar eveneens rekening mee kan worden gehouden. Bij toepassing in een voordeur kan bijvoorbeeld voor een grotere dikte worden gekozen als bij toepassing in een bovenlicht.

Figuurglas voor groothandelprijzen

Glaskoning is er trots op ook aan particulieren figuurglas voor groothandelprijzen te kunnen bieden. De mogelijkheid van het online bestellen maakt het voor particulieren bovendien veel gemakkelijk om aan dit type glas te komen zonder daarvoor de deur uit te hoeven en prijzen te vergelijken. Wij bieden namelijk al de laagste prijs, zodat u bij ons altijd het voordeligst uit bent. Het bestelproces is bijzonder eenvoudig, waarbij de meeste tijd wellicht gaat zitten in het maken van een keuze voor figuurglas doordat de diversiteit zo groot is.

Wij bieden ten aanzien van dit type beglazing een grote variatie om aan de wensen van een zo groot mogelijk doelgroep tegemoet te kunnen komen. De decoratieve elementen zijn namelijk aan een persoonlijke voorkeur gebonden. Na uw keuze gemaakt te hebben, kunt u de gewenste maat in millimeters vermelden en de bestelling toevoegen aan de winkelwagen. Reken af met iDeal en wij zorgen voor een snelle levering. 
 

Enkelglas in modellen online te bestellen

Particulieren en glaszetters kunnen bij Glaskoning op een eenvoudige manier enkelglas in de meest voorkomende modellen bestellen. In een makkelijk menu zijn de maatvoeringen in te geven om uw model zo te produceren dat de ruit perfect in de sponning past.
​Klik op het juiste model en vul de maatvoering in millimeters in en u ziet ook direct de toeslagen verwerkt in de prijs.
Modellen zijn met een buitenaanzicht getekend, hier dient u rekening mee te houden.

Welk type glas wilt u bestellen?
Geef hier de maat van uw glas op
Hier kunt u alleen gebruik maken van numerieke waardes.
Decimalen kunnen niet ingevoerd worden.

Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult.
1cm = 10mm / 10cm = 100mm / 100cm = 1000mm.

Breedte (L)
mm Hoogte (H)
mm
>> Kies een model
1 2 3 4 11 12 20 27 28 29 33 34 37 51 50 50 73 34 35
Wilt u een rooster bestellen?
Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Indien u een rooster besteld hoeft u geen aanpassingen te doen aan de afmetingen van uw glas. Wij berekenen voor u, aan de hand van het rooster dat u gekozen hebt, het juiste formaat van uw glas.

Wilt u het glas laten slijpen?
Wat is pp slijpen?
Als glas wordt gesneden, ontstaan er scherpe randen. Voordat een glas vorm dan ook gebruiksklaar is, wordt deze geslepen en gepolijst. Bij deze bewerking wordt de dikte kant van het glas bewerkt zodat deze glanst en niet meer scherp is. Naast de diktekant worden aan de onder- en bovenrand onder een hoek van 45 graden twee kleine randjes geslepen om de scherpe randen te verwijderen. De gehele bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten. Als laatste gaat het glas in een was- en droogmachine.

Wat is Facetslijpen?
Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand. Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen, wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt. Hoe dikker het glas, hoe breder het facet gemaakt kan worden. Een facet kan zowel op een rechtlijnige als op een glasplaat met een afwijkende vorm uitgevoerd worden. Afhankelijk van de glasdikte, zijn er facetbreedtes mogelijk van 05 mm. t/m 45 mm
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
4.6 292 5 1

Figuurglas Byzanthijn Fijn

Figuurglas Byzanthijn Grof

Figuurglas Chinchilla

Figuurglas Kathedraal gehamerd blank max

Figuurglas Kathedraal gehamerd blank min

Figuurglas Crepi

Figuurglas Canale blank

Figuurglas Canale mat/blank

Figuurglas Niagara blank

Figuurglas Nylon blank

Figuurglas Satijn (matglas)

Figuurglas Satijn (matglas)

Figuurglas Bamboo Blank

Figuurglas Delta Blank

Figuurglas Detla mat Blank

Figuurglas Jan Hagel Blank

Figuurglas Niagara mat blank

Figuurglas Silvit

Figuurglas Spotlyte blank